Έχεις αδυναμία στα δημόσια μέρη, είσαι λάτρης του σεξ της υπαίθρου, σ’ αρέσει να δοκιμάζεις νέες ερωτικές παραστάσεις με την σύντροφό σου; Τότε αυτά τα 3 μέρη θα πρέπει σίγουρα να τα βάλεις στο πρόγραμμα σου, έστω και για μία φορά, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη!

Σκάλες

Συνέχεια ανεβοκατεβαίνεις τις σκάλες της πολυκατοικίας σου, αλλά ποτέ δεν τις έχεις δει με… άλλο μάτι! Μήπως να το κάνεις; Έχεις ένα από τα πιο ιδανικά δημόσια μέρη μέσα στα πόδια σου και δεν το εκμεταλλεύεσαι. Μη βιαστείς να ξεκλειδώσεις την πόρτα του σπιτιού μετά το βραδινό ποτό σας, προτίμησε να κάνεις τη διαφορά, επέλεξε τις σκάλες ως «επίμαχο» σημείο της ερωτικής σας συνεύρεσης αυτή τη φορά και δεν θα το μετανιώσεις!

Η αδρεναλίνη και ο κίνδυνος να μην σας δουν θα απογειώσει τη διέγερση, πόσο μάλλον αν πρόκειται για τις σκάλες στη σοφίτα ή  στο υπόγειο, δύο μέρη, που εξιτάρουν ακόμη περισσότερο την φαντασία!

Στο σπίτι του φίλου

Μια από τις πιο αγαπημένες φαντασιώσεις των γυναικών είναι το σεξ στο σπίτι του κολλητού σου. Μπορεί να μην στο έχει εκμυστηρευτεί ποτέ, ωστόσο το σκέφτεται κάθε φορά που πηγαίνετε επίσκεψη στο σπίτι του. Οι πολύ λεπτοί τοίχοι και η κακή ηχομόνωση, κάνουν την πρόκληση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα στα μάτια της ή καλύτερα στα αυτιά της! Την εξιτάρει όλο αυτό και ας προσπαθεί να το κρύψει.

Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο σπίτι του, δοκίμασε να την «ξεμοναχιάσεις» για λίγο σε κάποιο δωμάτιο, πίστεψέ με, θα το απολαύσετε και οι δύο πολύ!

Σε κάποιο event

Γάμος, μπάρμπεκιου πάρτι με φίλους, καλοκαιρινή «μάζωξη» σε κάποιο εξοχικό φίλου, οποιοδήποτε τέτοιο event μπορεί να ερεθίσει το μυαλό της και μόνο σαν ιδέα  ότι το παράνομο γοητεύει. Πόσο μάλλον να πάτε μια εκδρομή με αρκετά άτομα, να φύγετε χωρίς να σας παρατηρήσει κανείς και να νιώσετε την αδρεναλίνη να απογειώνετε καθώς βρίσκεστε κάπου κρυφά σαν παράνομο ζευγαράκι και ζείτε τον έρωτα σας.

Βρείτε ένα μπάνιο ή μια ντουλάπα όσο πιο μακριά γίνεται από το πλήθος έτσι ώστε να μειώσετε τις πιθανότητες να σας πιάσουν!

Μετά από αυτό το «αμαρτωλό» 15λεπτο μπορείτε να πάτε πίσω στην παρέα σας με ένα μυστικό που θα ξέρετε μόνο εσύ και η παρτενέρ σου!