Θυμάμαι ακόμα τις “αγνές” εφηβικές εποχές στα τέλη των 90ς και στις αρχές των ‘00ς που για μερικές στιγμές ικανοποίησης έπρεπε ως άλλος επίδοξος κλέφτης, με φόβο να μη σε δει κανείς γνωστός και σε χαρακτηρίσει ανώμαλο, να χωθείς κρυφά σε κάποιο υπόγειο sexshop για μια  βιντεοκασέτα ή να βάλεις το μεγαλύτερο φίλο/αδερφό σου να “ξηγηθεί” με κάποιο περιοδικό από το περίπτερο ή μια νοικιασμένη κασέτα από το video club. Φυσικά οι δυσκολίες δε σταματούσαν εκεί, όλες οι προμήθειες ήταν πράγματα με φυσική υπόσταση -όχι μια ταινία σ’ ένα σκληρό δίσκο- τα οποία έπρεπε να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να κρύψεις επιμελώς ώστε να μην τα βρει η μάνα σου. Ας μη γελιόμαστε, η ποιότητα του πορνό τότε ήταν τραγική και οι επιλογές ελάχιστες, έπρεπε να βρεις την άκρη σου με ό,τι είχες, ακόμα και αν αυτό ήταν ένα playboy, μια κασέτα soft πορνο ή μια μεταμεσονύχτια τσόντα στο αλτερ ή για τους πιο τυχερούς στο FilmNet, την οποία είχες εντοπίσει στο πρόγραμμα της τηλεόρασης εδώ και μέρες.

Ακόμα και τότε όμως υπήρχε μια ιεροτελεστία της τσόντας για τον άνδρα, μια ροή των πραγμάτων την οποία ακολουθούσες. Το πρώτο που κοιτούσες ήταν να βρεις την κατάλληλη στιγμή, να λείπουν ή να είναι απασχολημένα τα μέλη της οικογένειας έτσι ώστε να αποφευχθούν τα δυσάρεστα που δυστυχώς αρκετοί αντιμετώπισαν λόγω… κακού προγραμματισμού.

Το δεύτερο ήταν ο εντοπισμός της κατάλληλης σκηνής ή της κατάλληλης σελίδας (πάντα έπρεπε να προσέχεις αν ήθελες να μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις το περιοδικό) την οποία λογικά ήξερες πριν καν ανοίξεις το περιοδικό ή βάλεις την κασέτα να παίζει μιας και οι περισσότερες άλλες σκηνές ή κοπέλες απλώς δε βλέπονταν.

Το επόμενο βήμα ήταν τα εφόδια για τα «μεθεόρτια», έπρεπε να είσαι πάντα προετοιμασμένος για το σκουπίστε της φράσης «ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε».

Κάπως έτσι ήταν ένα τυπικό πρόγραμμα τον εφηβικών μας χρόνων, χωρίς internet και HD πορνό.

  • Προέλευση: Sex shop, περίπτερο, τηλεόραση, video club.
  • Χρόνος: Κανά πεντάλεπτο βαριά.
  • Δυσκολότερο κομμάτι: Εντοπισμός αξιοπρεπούς υλικού.
  • Challenge της εποχής: Κρυψώνα για τα περιοδικά.

Πάμε στο σήμερα λοιπόν, μιας και όλα τα προηγούμενα φαίνονται εξαιρετικά μακρινά και σκουριασμένα. Κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές, ειδικά αν υπάρχουν κι αλλοι μέσα στο σπίτι, αναφέρομαι φυσικά στο σωστό πρόγραμα και στα κοντινά εφόδια. Όλα τ’άλλα έχουν αλλάξει όμως. Πιθανότατα περιοδικά πορνό δεν υπάρχουν πια –και αν υπάρχουν οι πωλήσεις τους πρέπει να μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών μου, οι κασέτες έχουν εκλείψει εδώ και χρόνια και οι πορνοσταρ στις μέρες μας είναι «διαθέσιμες» για κάθε γούστο, μα πραγματικά για κάθε γούστο. Πως ξεκινάς; Ανοίγεις είτε τα αγαπημένα σου site είτε τη βιβλιοθήκη με τη συλλογή σου και βρίσκεις τις κατάλληλες ταινίες, συνήθως 5-10. Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν πάντα με το που τις ανοίγεις έχεις ήδη αποφασίσει που θα κάνεις την «κατάθεσή» σου, αλλά μία ποτέ δεν αρκεί, έστω και αν είναι η αγαπημένη σου και η καλύτερη που έχεις δει ποτέ. Ξεκινάς, λοιπόν, σκανάροντας τις ταινίες, παρακολουθώντας προσηλωμένα τις διαφορετικές σου φαντασιώσεις μ’ ένα μόνο σκοπό, να φτάσει η ώρα που θα πεις «εδώ είμαστε, πάμε στο κυρίως πιάτο». Κυρίως πιάτο εννοείται πως είναι η μεγάλη στιγμή, η στιγμή, ή ώρα που μπαίνεις στο πετσί του ρόλου γίνεσαι κομμάτι της ερωτικής ταινίας που έχεις διαλέξει από την αρχή και νιώθεις έτοιμος για τη μεγάλη στιγμή.

  • Χρόνος: Ιδανικά μισή ώρα, αν υπάρχει πίεση 15 λεπτά.
  • Δυσκολότερο κομμάτι: Η επιλογή της τσόντας, με τέτοια ποικιλία χάνεσαι, μπερδεύεσαι βρε αδερφέ.
  • Challenge της εποχής: Πολλά! Το βασικό νομίζω πως είναι η διατήρηση της φαντασίας, στην εποχή που ερωτικά τα έχουμε όλα στο πιάτο, έχει χαθεί η «μαγεία της φαντασίωσης» που προσέφεραν τα ταπεινά και πολλές φορές παρακμιακά περιοδικά της δικής μας εποχής.
  • Οι διαφορές των εποχών: …πολλές, τα κοινά σημεία όμως ξεκάθαρα, η σωστή τσόντα θέλει ανεξαρτήτως εποχής την ιεροτελεστία της.

Μιλώντας με δεδομένα 2015 η ιδανική ιεροτελεστία θα έδειχνε κάπως έτσι:

Είσαι αραχτός στον καναπέ

Έχεις ανοιχτές 10 διαφορετικές HD πορνοταινίες

Έχεις άνεση χρόνου για να χαζέψεις με την ησυχία σου τα κατορθώματα της  Tori Black, της Skin Diamond, της Christy Mack (γνωστή και από τον ξυλοδαρμό της) και της Farrah Abraham

Έχεις καλή εικόνα (HD λέμε ντε!) και φυσικά ήχο!

Δεν ξεκινάς πριν φορτώσουν όλα τα video στο 100%

Έχεις προαποφασίσει τη στιγμή της κατάθεσης

Κάνεις bookmark ό,τι πιο ενδιαφέρον δεις, δε θες να χάνεις πολύτιμο χρόνο ψάχνοντας αυτή τη σκηνή με την κοκκινομάλλα που τώρα δε θυμάσαι πως λέγεται…

Long live porn!