Οι ειδήσεις τρέχουν κι εσύ πολλές φορές δεν τις προλαβαίνεις. Παρόλα αυτά, θέλεις να μείνεις ενημερωμένος και να ξέρεις τι συμβαίνει γύρω σου, χωρίς, όμως, να χρειαστεί να στηθείς μπροστά στην τηλεόραση για ώρες, ούτε ν’ ανοίξεις 15 διαφορετικά άρθρα.

Γι’ αυτό το iPop.gr συγκέντρωσε όλα τα σημαντικά τα οποία πρέπει να ξέρεις για σήμερα, Παρασκευή 10 Μαρτίου, για να μην νιώθεις χαμένος ανάμεσα στις ειδήσεις.

σύννεφα καιρός

  • Οι Θεσμοί φεύγουν, τα αγκάθια μένουν. Αφού ολοκληρώθηκε ακόμα ένας γύρος διαπραγμάτευσης για την δεύτερη αξιολόγηση, οι επικεφαλής των Θεσμών αποχωρούν σήμερα απ’ την χώρα μας, με τα «αγκάθια», όμως, να παραμένουν. Η συνέχεια θα γίνει με τηλεδιασκέψεις, ενώ ανοιχτά είναι τα εργασιακά, τα αντίμετρα, το συνταξιοδοτικό, αλλά και το αφορολόγητο όριο.

Ντέλια Βελκουλέσκου Θεσμοί

  • Το μέλλον της Ευρώπης συζητείται στις Βρυξέλλες. Κι ενώ η Πολωνία έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Ε.Ε. λόγω της αντίδρασής της για την επανεκλογή του D. Tusk ως προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, οι «27» κάθονται ξανά σήμερα στο τραπέζι για να συζητήσουν για το μέλλον της Ένωσης και την μετα- Brexit εποχή.

αίθουσα Κομισιόν Σύνοδος Κορυφής

  • Ουρές στα γραφεία της ΔΕΗ. Τελευταία προθεσμία σήμερα για ένταξη στις 36 δόσεις της ΔΕΗ. Από νωρίς το πρωί έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από πολίτες έξω απ’ τα γραφεία της ΔΕΗ.

ΔΕΗ ουρές

φορολογικές δηλώσεις

  • Χωρίς αεροπορικές συνδέσεις το Βερολίνο. Καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί προς τα δύο αεροδρόμια του Βερολίνου σήμερα, Παρασκευή, λόγω 25ωρης απεργίας του προσωπικού εδάφους. Εάν έχεις κανονισμένη πτήση, επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρεία κι ενημέρωσε όποιον φίλο σου έχει προγραμματίσει ταξίδι.

αεροπλάνο

ΣΥΡΙΖΑ γραφεία κόμματος

αυτοκίνητα Κηφισίας