Πολλοί είναι διάσημοι οι οποίοι είχαν δηλώσει πως θα φτιάξουν τις βαλίτσες τους γρήγορα και θα μετακομίσουν σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλτ Τραμπ.

Δεν ξέρουμε, αν τελικά ήδη έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να αποχαιρετήσουν τη χώρα κι έτσι σκεφτήκαμε να τους συλλέξουμε και απλά να σου τους παρουσιάσουμε.

Ποιοι ήταν πως θα μετακομίσουν αν δουν πρόεδρο τον Ντ. Τραμπ;

Lena Dunham

lena-dunham

«Ξέρω ένα αξιαγάπητο μέρος στο Vancouver, και μπορώ να δουλεύω από εκεί!» δήλωσε η Dunham,στα Matrix Awards τον Απρίλιο συμπληρώνοντας «ξέρω ότι πολλοί έχουν απειλήσει ότι θα κάνουν κάτι τέτοιο αλλά εγώ το εννοώ».

Miley Cyrus

miley-cyrus

«Ειλικρινά, γ@μ@ τα αν αυτός εκλεχθεί πρόεδρος εγώ θα μετακομίσω! Δεν λέω πράγματα τα οποία δεν εννοώ!» έγραψε σ’ ένα γεμάτο συναισθήματα Instagram post.

Bryan Cranston:

bryan-cranston

Ο πρωταγωνιστής της σειράς, Breaking Bad, Bryan Cransto είχε πει, πως σε περίπτωση εκλογής του Τραμπ αναμένεται να μετακομίσει στο Βανκούβερ και συγκεκριμένα είχε τονίσει:

Σίγουρα θα μετακομίσω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί. Εύχομαι στο Θεό να μην γίνει αυτό

Cher:

cher

Την αντίθεση της στο Τραμπ είχε δείξει και η Cher η οποία μέσω ανάρτησης της στο διαδίκτυο είχε αναφέρει: «Αν εκλεγεί θα μετακομίσω στον Δία».

Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Στο”The View,” η Goldberg είχε πει ότι αν οι Αμερικάνοι είναι ικανοί να εκλέξουν κάποιον τόσο ρατσιστή και σεξιστή όσο ο Trump, τότε “μάλλον ήρθε η ώρα να μετακομίσω”.

Amy Schumer:

amy-schumer

Σε παρόμοιες δηλώσεις είχε προβεί και η κωμικός, Amy Schumer, η οποία είχε δηλώσει, πως θα πάει στην Ισπανία εξηγώντας:

Η υποκριτική μου ικανότητα θα αλλάξει αν μετακομίσω στην Ισπανία γιατί θα πρέπει να μάθω ισπανικά. Είναι πάνω από την αντίληψή μου αν ο Τραμπ νικήσει. Είναι πολύ τρελό

Chelsea Handler:

chelsea-handler

Επίσης για την Ισπανία μπορεί να φύγει και η κωμικός, Chelsea Handler, η οποία είχε αναφέρει πως είχε ήδη βρει σπίτι στη χώρα εξηγώντας:

Αγόρασα ένα σπίτι σε άλλη χώρα σε περίπτωση που νικήσει

Ne Yo:

ne-yo

Μεταξύ των όσων δεν θέλουν με τίποτα τον Τραμπ είναι και ο τραγουδιστής Ne Yo ο οποίος υπογράμμισε, πως θα μετακομίσει μαζί με το φίλο του,  Drake, στον Καναδά.

Συγκεκριμένα είχε πεις στους δημοσιογράφους:

«Εγώ και ο Drake θα γίνουμε γείτονες αν ο Ντόναλντ Τραμπ βγει πρόεδρος».

Barbra Streisand:

barbra-streisand

Την ανησυχία της δεν μπορούσε να κρύψει η Barbra Streisand η οποία είχε αναφέρει σε εκπομπή που είχε παρευρεθεί:

«Θα έρθω στη χώρα σας την Αυστραλία αν μου το επιτρέψετε ή στον Καναδά».

Διαβάστε επίσης:

 

Ντόναλντ Τραμπ: «Θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα ξεκινήσουμε τη δουλειά- Αγαπώ πολύ αυτή τη χώρα» (Photos-Videos)