Ως εδώ ήταν. Από δω και μπρος τα πράγματα στα ραντεβού πρέπει να αλλάξουν. Στα είπαμε μία, στα είπαμε δύο…Ε, η τρίτη θα είναι και φαρμακερή και συνολική. Αφού πιάσαμε τα do & don’t της πλευράς του, της δικής σου πλευράς και… της πλευράς των φίλων σου, τώρα ήρθε η στιγμή να τα βάλουμε όλα κάτω και να διορθώσουμε την κατάσταση.

Ραντεβού αυτοί οι δυνάστες. Σε τρώνε διαρκώς. Στο πριν, στο κατά την διάρκεια και στο μετά. Κι αυτό γιατί σκέφτεσαι τι θα πει ο άλλος. Γιατί προτιμάς να βάλεις σε πρώτο πλάνο τον εγωισμό, την περηφάνια, το “σιγά μην ξεφτιλιστώ”, αντί να βάλεις πάνω πάνω την επιθυμία σου και το συναίσθημα σου.

  1. Ραντεβού ζητάει μόνο ο άντρας : Πολύ βολικό αυτό για την περίπτωση σου, αλλά το παραμύθι δεν έχει δράκο. Στο έχω ξαναπεί. Αν ο τύπος που σε θέλει – το βλέπεις ότι σε θέλει – έχει μια ντροπή και είναι λίγο ατσούμπαλος σε αυτό, τότε τι θα γίνει; Θα περιμένεις να αστράψει; Πήγαινε και ζήτα του.

  2. Το να απαντάς κατευθείαν στο μήνυμα του δείχνει ζητιανιά και πείνα : Ειλικρινά αν η πρώτη σκέψη που του έρθει είναι αυτή τότε ο τύπος είναι τρόμπας και δεν αξίζει να ασχοληθείς. Εγώ σου λέω ότι αυτό που θα σκεφτεί αν του απαντήσεις γρήγορα είναι “α, με γουστάρει το μωράκι, εδώ είμαστε”.