Η Χριστίνα Οικονόμου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας, με το όνομα της να φιγουράρει στη λίστα των 5 πιο ταλαντούχων νεανικών σχεδιαστών του περιοδικού Forbes, ανάμεσα σε πολύ μεγάλα ονόματα, όπως αυτά των Sarah Flint και Phoenix Keating. Η Χριστίνα μπορεί να είναι νέα σε ηλικία, αλλά έχει πολύ σημαντικά βήματα στο χώρο της μόδας, και μόνο τυχαίο δεν είναι, πως το όνομα της φιγουράρει στο Top5 σχεδιαστών κάτω των 30, του Forbes.

Η νεαρή σχεδιάστρια, βρίσκεται 3 χρόνια στον επαγγελματικό χώρο της μόδας, ωστόσο όπως αναφέρει και η ίδια, πάντα την ενδιέφερε η τέχνη. Ένα ταξίδι με τους γονείς της στα 15 της, και η επίσκεψη σε μία ιστορική έκθεση μόδας με κουστούμια, ήταν η αφορμή για να «κολλήσει» με τον χώρο και να κατασταλάξει με το τι πρόκειται να ακολουθήσει στην επαγγελματική της καριέρα.

Τώρα, πώς αυτή την στιγμή βρίσκεται στην ελίτ του χώρου, και για ποιο λόγο επιλέχθηκε στη λίστα του Forbes, τα επιτεύγματα και οι διακρίσεις που έχει πάρει μέχρι στιγμής, είναι σίγουρο πως θα σε πείσουν.

Η Χριστίνα σε 3 μόλις χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας, έχει αποφοιτήσει από τη σχολή μόδας Istituto Marangoni, έχει κερδίσει το διεθνές βραβείο στο London Graduate Fashion Week, έχει δουλέψει πλάι στον Giambattista Valli, ήταν ανταποκρίτρια της ελληνικής Vogue, κατάφερε να την επιλέξει και να την προωθήσει από το blog της, η γνωστή  Ιταλίδα μπλόγκερ Chiara Ferragni και εδώ και καιρό τα media ασχολούνται εντατικά μαζί της.

Είναι βέβαιο πως η διαφορετικότητα που εμπνέει στα prints της, τα πολυτελή υφάσματα με τα αντισυμβατικά σχέδια, σε συνδυασμό με την πολυπολιτισμική κουλτούρα της (καθώς για χρόνια ζούσε στο Παρίσι) και την επιμονή της, διαγράφουν το λαμπρό μέλλον της στη βιομηχανία της μόδας. Η μεγαλύτερη τομή στην καριέρα της ήταν όταν άνοιξε τη δική της επιχείρηση στην Αθήνα, κάνοντας την αυτόνομη και φυσικά πιο διάσημη καθώς τα δημιουργήματά της στο χώρο της μόδας, πήραν το όνομά της.

Αν και ήταν ιδιαίτερα λυπημένη που άφησε πίσω το αγαπημένο της Παρίσι, το νέο βήμα που έκανε στην Ελλάδα, την βοήθησε σημαντικά να εξελιχθεί στον χώρο της μόδας, και παρά τη νεαρή της ηλικία, να γίνει ευρέως γνωστή στον χώρο, κατακτώντας αρκετές διακρίσεις, όπως αυτή της παρουσίας της στο Top5 του Forbes!