Γεμάτη θα είναι η ατζέντα των συναντήσεων του Π. Λαφαζάνη, με τον επικεφαλής της ΛΑ.Ε. να κάνει επαφές τόσο με πολιτικούς αρχηγούς, όσο και με κοινωνικούς φορείς στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Π. Λαφαζάνης θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη, στις 15:30 στη Βουλή με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Νωρίτερα, θα έχει συναντήσεις, με αντικείμενο τις ιδιωτικοποιήσεις, με εκπροσώπους των: ΓΕΝΟΠ, ΟΜΥΛΕ, ΟΣΥΠΑ, ΠΟΣ, ΟΜ ΕΥΔΑΠ, Επιτροπή Ενάντια στο ΤΑΙΠΕΔ, Επιτροπή Αγώνα Αεροδρομίου Ελληνικού.

Ακόμη, θα συνομιλήσει για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό με εκπροσώπους των ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Σύλλογος Μισθωτών Μηχανικών, ΠΟΘΑ.

Το απόγευμα θα συνομιλήσει με εκπροσώπους συνταξιούχων και αγροτών, καθώς και με εκπροσώπους της ΓΣΕΒΕΕ.

Αύριο, Τετάρτη, στις 18:00 ο επικεφαλής της ΛΑ.Ε. θα συναντηθεί με την Φώφη Γεννηματά και στις 19:00 με την ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Επίσης, την Τετάρτη θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Αρτοποιών, του Συλλόγου Πρακτορείων ΟΠΑΠ, της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Φορτηγών, της ΕΣΑμεΑ, της ΠΟΜΙΔΑ και των Κοινωνικών Ιατρείων Αττικής.