Πάθος, ένταση, δυναμισμός, αδρεναλίνη, φαντασία και χημεία είναι τα συστατικά της ιδανικής συνταγής για να φτιάξεις ένα πολύ νόστιμο πιάτο στο… κρεβάτι του παρτενέρ σου! Ποια είναι η κατάλληλη τεχνική που θα κάνει το πιάτο σου ακαταμάχητο στα μάτια του; Ή καλύτερα ποιες είναι οι αγαπημένες του προτιμήσεις πάνω στη… μαγειρική; Μη βιάζεσαι δεν χρειάζεται να κάνεις… ακροβατικά για να τον εντυπωσιάσεις! Με αυτές τις 3 στάσεις θα διεγείρεις κάθε του αίσθηση!

Τοίχο-Τοίχο μην σε…

Πετύχω, ή πιο απλά το κλασσικό «πισωκολλητό», είναι σίγουρα μία από τις στάσεις που περνάνε από το μυαλό του κάθε φορά που σε βλέπει μισοντυμένη με τα σέξυ εσώρουχά σου. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, οτιδήποτε και αν κάνει, κάθε φορά που βρίσκεται μαζί σου και περνάτε μπροστά από έναν τοίχο, είναι το πρώτο πράγμα που φέρνει στο μυαλό του. Ο τοίχος, αποτελεί must επιλογή για έναν άντρα, είτε είναι παραδοσιακός, είτε του αρέσουν τα extreme πράγματα. Αυτό που αλλάζει είναι το μέρος, ανάλογα με το πόσο… τολμηρός είναι!

Από πάνω

Η κλασσική ιεραποστολική στάση, ή αλλιώς το «Always on Top», είναι μία από τις στάνταρ προτιμήσεις ενός άντρα, ο οποίος επιθυμεί, σχεδόν πάντα, να βρίσκεται από πάνω. Θέλει κάθε στιγμή να επιδεικνύει την υπεροχή του, ακόμα και αν ξέρει πως αυτό δεν ισχύει. Όπως αναφέρει και σχετική έρευνα της Αμερικανίδας θεραπεύτριας, Ian Kerner, η πλέον γνωστή και διαδεδομένη στάση στο σεξ, είναι η ιεραποστολική, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο άνδρας επιδεικνύει την ισχύ και την υπεροχή του (ή τουλάχιστον έτσι νομίζει).

sex-ipop.gr

Η καρέκλα αλλάζει το επίπεδο

Οι άνδρες ως γνωστό παθιάζονται με τους αισθησιακούς χορούς. Αν ένας από αυτούς είναι και το ταίρι σου, τότε η λύση της γνωστής «σεξοθεραπεύτριας» καρέκλας είναι η ιδανική. Την επόμενη φορά κάνε του εσύ την έκπληξη και πρότεινε πρώτη αυτό που σκέφτεται, φέρνοντας ήδη την καρέκλα ανάμεσα απ’ τα πόδια σου.

Ααα και μη διστάσεις να τη χρησιμοποιήσεις ως στήριγμα για την εκκίνηση ενός αισθησιακού χορού… η εξέλιξη του… μαγειρέματος θα σε δικαιώσει! Άντε και καλή σου όρεξη!