Η δίκη για την δολοφονία της 4χρονης Άννυ συνεχίζεται και τα όσα ακούγονται μέσα στο δικαστήριο προκαλούν φρίκη. Όπως επισήμανε στην κατάθεση του μάρτυρας ο οποίος γνώριζε τον πατέρα της «έκαναν χρήση ηρωίνης μπροστά στην 4χρονη».

«Κάναμε χρήση ηρωίνης μπροστά στην Άννυ, εγώ, ο πατέρας της και ο Νίκι» τόνισε χαρακτηριστικά ο μάρτυρα και εξήγησε: «ο Νίκι έφυγε από το σπίτι της Μιχαήλ Βόδα όπου έμεινε μόνιμα γιατί δεν άντεχε να βλέπει την βιαιότητα του Σάββα απέναντι στη μικρή».

Νωρίτερα, σε κατάθεση της η Οφελία Κουτεβα, η μητέρα του Σάββα, ανέφερε:

«Δεν το πιστεύω αυτό ακόμα. Πιστεύω ότι θα μου πει ο Σάββας ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι πολύ καλό παιδί ο γιος μου. Αυτός φρόντιζε τη μικρή. Άλλαζε τις πάνες. Ήταν όλη μέρα μαζί της. Ακόμα περιμένω να μου πει ότι δεν είναι αλήθεια. Είμαι στην Ελλάδα 20 χρόνια. Ο γιος μου ήρθε λίγο πιο μετά. Ποτέ δεν τον έχω δει να μαλώνει με φίλους του. Με κανέναν. Όταν κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά ήταν μεγάλος. Ήταν πια με τη γυναίκα του. Τότε κατάλαβα ότι κάνει ναρκωτικά. Δεν ξέρω τι χρήση έκανε. Έφυγε από τα 20 από το σπίτι».

Ένας άλλος μάρτυρας στην υπόθεση κατέθεσε: «Δεν τους έβλεπα. Δεν τον έβλεπα τακτικά. Ξέρω ότι είπε ότι θα δουλέψει σερβιτόρος σε γάμους και βαφτίσια. Εκείνη την περίοδο δεν ξέρω πού εργαζόταν. Δεν με άφηνε να μπαίνω στη ζωή του. Δε με άφηναν να ρωτάω πολλά. Δεν ξέρω τους φίλους του. Εκ των υστέρων είδα ότι έκανε παρέα με τον Νικολάι».

Ενώ η γιαγιά της Άννυ επίσης επισήμανε πως σπάνια πήγαινε στο σπίτι της Μιχαήλ Βόδα και τόνισε: «Πήγαινα μια φορά στους τρεις μήνες. Κρατούσα το παιδί. Πήγα κι έμεινα μια εβδομάδα στο σπίτι τους μαζί με τη γυναίκα του για να τη βοηθήσω. Άλλη μια φορά το κράτησα επειδή η μάνα του είχε πάει στη Γερμανία»ενώ πρόσθεσε: «Τους συμβούλευα να μην κάνουν παιδί ακόμη».