Ένα νέο μήνυμα, το οποίο «πάγωσε» τους πάντες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook λίγες μόνο ώρες μετά τον εντοπισμό της η τραγουδίστρια, Sinead O’Connor.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κείμενο με τίτλο «ανοιχτή επιστολή» στο οποίο μίλησε για τον John Reynolds που είναι πρώην σύντροφό της αλλά και  πατέρα του γιου της, Jake.

Στην συγκεκριμένη της επιστολή λέει πως ο γιος της είναι «διαβολικός» και τονίζει: «Πες σε αυτόν τον διαβολικό γιο μας πως ένα άτομο που υποφέρει από δυο παθήσεις, των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν και αυτοκτονικό ιδεασμό, δεν χειραγωγεί».

«Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω» συμπλήρωσε και πρόσθεσε:

«Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Jake δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε ένα νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση John; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και τελικά βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

photo:factmag.com