Φέτος είναι σίγουρα η χρονιά του! Το πόσο καλός τραγουδιστής είναι ο Hσαΐας Ματιάμπα το ξέραμε, το πόσο πλάκα έχει το μάθαμε μέσα από το Dancing With The Stars και το πόσο διασκεδαστικό και χαρούμενο είναι στις live εμφανίσεις του, το διαπιστώσαμε πριν κάποιες μέρες στον Σταυρό του Νότου. Το ipop συνάντησε τον Hσαΐα Ματιάμπα και να τι κουβέντιασαν!

 1. Είναι η τρίτη σεζόν που συνεργάζεστε με τον Μύρωνα Στρατή. Γιατί κάποιος να ξανά έρθει να σας δει;
 2. Γιατί είμαστε άνθρωποι που δεν μένουμε στάσιμοι σε αυτό που κάνουμε. Θέλουμε συνεχώς να παρουσιάζουμε καινούρια πράγματα και να βελτιωνόμαστε μέσα από τη δουλειά μας. Το φετινό πρόγραμμα είναι διαφορετικό από το περσινό. Νομίζω ότι πέρα από το τραγουδιστικό κομμάτι το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας, φέτος ο κόσμος γελάει παααρα πολύ!
 3. Oι καλλιτέχνες είναι προϊόντα. Έχετε πουλήσει καλά τον εαυτό σας;
 4. Καθόλου.
 5. Τι λάθη έχετε κάνει;
 6. Πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι είμαι ξερόλας. Δεν είμαι άνθρωπος που θεωρεί ότι πρέπει να βρίσκεται στην επικαιρότητα ή στην σόουμπιζ. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Δεν ασχολήθηκα με τη μουσική γι αυτό το πράγμα. Το ότι κατάλαβα από νωρίς το ταλέντο μου με έκανε θαρραλέο. Με έκανε να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου και να πολεμήσω μέχρι τέλους..
 7. Υπάρχουν πρότυπα στις μέρες μας;
 8. Τα αληθινά πρότυπα είναι οι καθημερινοί άνθρωποι που βιώνουν πολύ δύσκολες καταστάσεις αλλά κλείνουν τη μέρα τους με ένα χαμόγελο.
 9. Σας φοβίζει η ιδέα να αποτελείτε και εσείς πρότυπο για τους νέους;
 10. Δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό.
 11. Ο κόσμος ακόμα πιστεύει ότι οι καλλιτέχνες ακόμα και μέσα στην κρίση ζουν στις χλιδές;
 12. Αυτό τους έχουν πλασάρει.
 13. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ξεμείνατε από χρήματα;
 14. Το 2009 ειδικά ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά.
 15. Σε τι βαθμό;
 16. Σε βαθμό που όταν πλήρωνα το νοίκι προσπαθούσα να δω πως θα εξασφαλίσω το φάγητό μου. Δεν ήθελα να γυρίσω πίσω στους δικούς μου, ούτε να ζητήσω χρήματα.
 17. Πιστεύετε στη θεία δικαιοσύνη;
 18. Αν παλεύεις και προσπαθείς δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου γυρίσει πίσω θετικά και απλόχερα.
 19. Είστε εύκολος άνθρωπος;
 20. Στην παρέα και στην επικοινωνία. Στις σχέσεις πάλι, όχι.