«Γλυκό Τραγούδι»: Ένα βιβλίο «ύμνος» στη σύγχρονη ζωή και τις προκαταλήψεις της

LIKE US ON FACEBOOK

Όντας ένα θρίλερ και ψυχογράφημα μαζί, το «Γλυκό Τραγούδι» της Λεϊλα Σλιμάνι αποτελεί ένα βιβλίο «ύμνο» στη σύγχρονη ζωή και τις προκαταλήψεις της, το οποίο αποκαλύπτει όσα πρεσβεύει η εποχή μας για την αγάπη, την παιδεία, τις σχέσεις εξουσίας, τα χρήματα, τις ταξικές και πολιτισμικές προκαταλήψεις.

Το iPop.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Γλυκό Τραγούδι» και να το απολαύσετε στις διακοπές σας, στα μαγευτικά απογεύματα του Καλοκαιριού!

Πώς θα πάρετε μέρος στον διαγωνισμό;

Μπορείτε να διεκδικήσετε ένα απ’ τα 3 αντίτυπα του βιβλίου «Γλυκό Τραγούδι» κάνοντας like, comment και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Το story:

Όταν η Μιριάμ, μητέρα δύο μικρών παιδιών, αποφασίζει παρά την απροθυμία του άντρα της να επιστρέψει στην ενεργό δράση και στη δικηγορία, το ζευγάρι ψάχνει για νταντά. Μετά από αυστηρή επιλογή, προσλαμβάνουν τη Λουί, που πολύ γρήγορα κερδίζει την αγάπη των παιδιών και κατακτά σταδιακά μια θέση στην οικογένεια. Σιγά σιγά στήνεται μια παγίδα αλληλεξάρτησης μεταξύ των μελών που θα οδηγήσει στην τραγωδία.

Μέσα από τις περιγραφές του νεαρού ζευγαριού και της μυστηριώδους νταντάς, αποκαλύπτεται η εποχή μας, με όλα όσα πρεσβεύει για την αγάπη, την παιδεία, τις σχέσεις εξουσίας, τα χρήματα, τις ταξικές και πολιτισμικές προκαταλήψεις.

Γλυκό Τραγούδι Βιβλίο

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Λεϊλα Σλιμάνι γεννήθηκε το 1981 στο Ραμπάτ του Μαρόκου. Σπούδασε στο Παρίσι πολιτικές επιστήμες και επικοινωνία, και εργάστηκε ως δημοσιογράφος για το περιοδικό Jeune Afrique. Το “Γλυκό Τραγούδι” είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της, το οποίο πούλησε περισσότερα από 80.000 αντίτυπα μέσα στους τρεις πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του – προτού καν τιμηθεί με το βραβείο Goncourt και κυκλοφορεί στην Ελλάδα απ’ τις εκδόσεις «Ψυχογιός».

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved