Σου έχουμε πει αμέτρητες φορές, να μαυρίσεις και πως ακριβώς να το κάνεις, χωρίς όμως να σου έχουμε μιλήσει καμία, για την «αρχοντιά» που κρύβει, το λευκό χρώμα δέρματος !

Πάμε, λοιπόν, να σου εξηγήσουμε μερικά πράγματα που δεν ήξερες για τις ολόλευκες επιδερμίδες, που συνήθως έχουν οι ξανθούλες! Αν και εσύ, ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, μην ντρέπεσαι να φορέσεις τα καλοκαιρινά σου ή να βγεις στην παραλία. Έτσι σε έπλασε ο Θεός, αποδέξου το  και πίστεψε μας, έχει και η λευκή επιδερμίδα τους φανατικούς της!

Συγκεκριμένα, αν ανατρέξουμε παλιά στο Μεσαίωνα και δούμε φωτογραφίες αλλά διαβάσουμε και αναφορές, θα παρατηρήσουμε πως οι κυρίες, αγαπούσαν την πορσελάνη επιδερμίδα, που δεν είχε ίχνος μαυρίσματος και για να μην την χαλάσουν, έκαναν, πολλές θυσίες. Σπάνια θα τις βλέπαμε, λοιπόν, να κυκλοφορούν πρωί και όταν το τολμούσαν, φυσικά είχαν την ομπρέλα τους, μαζί!

Βέβαια, οι καιροί άλλαξαν, αλλά αν έχεις την άσπρη επιδερμίδα των γαλαζοαίματων, απλά δες τα καλά του και πες ότι κρατάς και εσύ από βασιλική γενιά.

Προτίμησε να φοράς, έντονα χρώματα, όπως σμαραγδί, ή φούξια που αποτελούν και τέλειες καλοκαιρινές επιλογές! Μην ξεχνάς όμως ότι και οι απαλές, παστέλ αποχρώσεις, σου πάνε!

Αφού ανήκεις, λοιπόν, στην κατηγορία των γυναικών που έχουν λευκή και αρχοντική, όπως είπαμε επιδερμίδα, καλό θα ήταν να της φέρεσαι με τον τρόπο που της αξίζει.

Επιβάλεται, να ενυδατώνεις συχνά το πρόσωπό σου και με μάσκες, ή και κρέμες από φυσικά προϊόντα, αλλά μην ξεχνάς να πίνεις και πολύ νερό, γιατί κάνει καλό.

Σου τονίζουμε, εκτός των άλλων, ότι είναι αναγκαίο, να χρησιμοποιείς, πάντα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας, που πρέπει επίσης να επιλέξεις , αναλόγως και με την ποιότητα της επιδερμίδας σου, για να προστατευείς, καθώς, έρευνες που έχουν γίνει, αποδεικνύουν πως τα άτομα με λευκή επιδερμίδα, παρουσιάζουν συχνότερα καρκίνο του δέρματος, σε αντίθεση με τα αυτά που η επιδερμίδα τους, είναι πιο σκούρα.

Συγκεκριμένα, σε  έρευνα που έγινε στην Αγγλία, που είναι η χώρα των περισσότερων «λευκών», αποδείχθηκε πως κάθε χρόνο παρουσιάζονται 30.000 νέες περιπτώσεις καρκίνου του δέρματος.

 

Συμβουλή!

Τις ώρες που είσαι στην παραλία, προτίμησε την σκιά της ομπρέλας, γιατί ανήκεις στην ευπαθή ομάδα που παθαίνει εύκολα, εγκαύματα!