11 σεζόν από την ζωή μας. 11 χρόνια -σχεδόν. Το Grey’s Anatomy τελείωσε. Όχι κυριολεκτικά, αλλά μετά το τελευταίο επεισόδιο τελείωσε για μένα και για πολλές χιλιάδες ακόμα θαυμαστές της σειράς.

Ας τα πάρουμε όλα όμως από την αρχή. Γιατί σου γράφω αυτή την άποψη σήμερα και όχι προχθες που παρακολουθήσαμε το επεισόδιο; Απλό. Γιατί προχθες έκλαιγα και χθες ημουν τόσο θυμωμένη που δεν γινόταν να εκφραστώ χωρίς να λογοκριθώ. Εγώ και μερικές χιλιάδες θεατές του Grey’s Anatomy σε όλο τον κόσμο.  Οπότε σήμερα, πιο νηφάλια και λιγότερο φορτισμένη συναισθηματικά μπορώ να σου εξηγήσω γιατί δεν πρόκειται να ξαναδώ ούτε ένα επεισόδιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθούν spoilers για το επεισόδιο 21 της 11ης σεζον

Μέχρι σήμερα έχουν πεθάνει ή έχουν αποχωρίσει από τη σειρά δεκάδες ηθοποιοί (Cristina Yang ακόμα μας λείπεις). Οι απουσίες τους αισθητές.

Αλλά είχαμε το απόλυτο ζευγάρι.

 

Είχαμε την Meredith και τον Derek. Μέχρι που η Shonda αποφάσισε να σκοτώσει τον Derek. ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ.

ti-ipopgr

Και άντε, τον σκοτώνεις. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ όμως με τον πιο ειρωνικό τρόπο του πλανήτη; Επειδή οι γιατροί στο νοσοκομείο που πήγε ήταν άχρηστοι; Επειδή είχε αιμοραγία στον εγκέφαλο; Ενώ καταλαβαίνει απόλυτα ότι οι γιατροί είναι άχρηστοι και ξέρει ότι θα πεθάνει και το σκέφτεται; ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ SHONDA; Πως κοιμάσαι τώρα πια τα βράδια;

Έχω και άλλες απορίες. Τον αφήνεις να γλιτώσει από το πρώτο τρακάρισμα. Βλέπει 2 αυτοκίνητα να κάνουν τετραπλό τόλουπ, τριπλό άξελ και πιρουέτα Μπίλμαν. Σώζει 4 ανθρώπους. Είναι όλα καλά και αποφασίζει φεύγοντας να αράξει κάθετα στον δρόμο για να δει το κινητο του. Τόση ώρα που πάλευε με τον χάρο να σώσει τους 4 ανθρώπους το κινητό του δεν είχε σήμα και ξαφνικά βρήκε; Τόση ώρα δεν περνούσε ούτε αγριοκάτσικο και περνάει γκαζιάρα νταλίκα; Και σε τελική πως έτρεχε η νταλίκα σ ένα δρόμο με στροφές και λακούβες στον οποίο το ένα ρεύμα ήταν κλειστό από καμμένο όχημα και το άλλο από αναποδογυρισμένο όχημα; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΗ;;;;;;;;;;;;

klama-ipopgr

Η απάντηση είναι μία: όχι δεν είσαι σοβαρή Shonda και αυτό φαίνεται στα σχόλια που διαβάζουμε και στο twitter και στο facebook και στην επίσημη σελίδα της σειράς και γενικά στα σχόλια που κάνουν όλοι οι πρώην θεατές της σειράς σου.

Φιλική συμβουλή shonda –που δεδομένα με διαβάζεις αυτή τη στιγμή- αν θες να κρατήσεις τους θεατές σου φέρε πίσω την Cristina Yang!

Αυτά είχα να πω και ξέρω πως συμφωνείς.

Πάμε τώρα να δούμε ποιον θα πεθάνει στις υπόλοιπες σειρές που υπογράφει η Shonda!