Στο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρθηκε σε συνέντευξη της την Τετάρτη η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία τόνισε πως:«Η κυβέρνηση προσπαθεί να εξασφαλίσει ότι όσα κανάλια θα υπάρχουν θα είναι βιώσιμα».

«Προφανώς σε κάποιους ίσως να μην αρέσει και μέσα από αυτό το νομοσχέδιο γίνεται πράξη και η δέσμευση της κυβέρνησης να αποκαταστήσει ένα σαφές, διαφανές, καθαρό τοπίο στη διαχείριση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, που είναι δημόσιο αγαθό και ένα κράτος σοβαρό οφείλει να αποκαταστήσει όρους διαφάνειας και σωστής διαχείρισης των συχνοτήτων» τόνισε η κυρία Γεροβασίλη και συμπλήρωσε πως :

 Σήμερα μπαίνουν νόμοι και κανόνες. Νόμοι που θα εξασφαλίζουν τις εργασιακές σχέσεις και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και οικονομική διαφάνεια των πόρων που διατίθενται.

Στην συνέχεια της συνέντευξης της η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε και για το σύστημα διαπλοκής των Μέσων με το πολιτικό και τις τράπεζες χαρακτηρίζοντας το: «Ένα γνωστό τρίγωνο το οποίο δεν προσέφερε στη χώρα τα καλύτερα».

Αναφέρθηκε στα οικονομικά των καναλιών τονίζοντας, όμως, πως:

«Δεν γνωρίζω τα οικονομικά, ούτε πόσο κερδίζει κάποιος. Εμάς μας ενδιαφέρουν οι όροι. Και πρέπει να υπάρχει υγιής επιχειρηματικότητα, ελεύθερος ανταγωνισμός» και κατέληξε λέγοντας:

Προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι όσα κανάλια θα υπάρχουν θα είναι βιώσιμα, θα έχουν επενδυθεί χρήματα με γνωστό το πόθεν έσχες, σας θυμίζω παλιότερες ιστορίες δανείων που δεν αποτελούν από τις πιο λαμπερές στιγμές.