«Θα στείλω τον Γιάνη Βαρουφάκη, σε Ειδικό Δικαστήριο»: τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Δευτέρας μιλώντας σε  τηλεοπτική εκπομπή.

«Όποιος ελέγξει την πορεία του στους πέντε μήνες που ήταν υπουργός Οικονομικών θα διαπιστώσει ότι ή πρόκειται περί ενός ηλίθιου – και ηλίθιος δεν είναι – ή εκτελούσε συγκεκριμένη υπηρεσία να χρεοκοπήσει την Ελλάδα»: εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Γιατί θα είναι άραγε; Για το “όχι” στην Τρόικα; Για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν, θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς»: συμπλήρωσε.

Στην συνέχεια μάλιστα της συνέντευξης του αναφέρθηκε και στην κ. Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι θα έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί, αλλά εκφράζει την εκτίμηση ότι δεν θα το πράξει.

«Βάσει του Κανονισμού, ο Πρόεδρος της Βουλής σε βάρος του οποίου γίνεται πρόταση μομφής έχει δικαίωμα να μιλήσει έως 60 λεπτά. Αν δοθεί το μικρόφωνο στην κ. Κωνσταντοπούλου, θα μιλήσει για δύο ώρες και το μανιφέστο εναντίον του Τσίπρα που θα εκφωνήσει θα είναι το διαβατήριό της για το νέο σκληρό αντιμνημονιακό κόμμα που ονειρεύεται να κάνει με τους ακραίους που θα μαζέψει γύρω της, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ είτε από τη Χρυσή Αυγή, με την οποία δεν έχει τυχαία προνομιακές σχέσεις»: τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.