Με το μήνυμα “Ελάτε πίσω, ελάτε σπίτι σας. Το ΠΑΣΟΚ ήταν είναι και θα είναι το σπίτι σας”, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες της Τρίπολης να ψηφίσουν και πάλι το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι “Μπορούμε να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τη θετική έκπληξη των εκλογών. Θα είμαστε η θετική έκπληξη των εκλογών”.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τους πολίτες να επιβάλουν με την ψήφο τους κυβέρνηση συνεργασίας, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, οι πολυκομματικές κυβερνήσεις είναι η λύση.

“Δώστε μας την δύναμη για να είμαστε ο καταλύτης. Δεν υπάρχει αυτοδυναμία είναι μια εξαπάτηση του ελληνικού λαού. Κανένας μόνος του δεν θα σηκώσει το βάρος της εξόδου από την κρίση. Μόνο μαζί μπορούμε. Γι’ αυτό ζητάμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη ξανά των Ελλήνων πολιτών”, ήταν το κάλεσμα της κ. Γεννηματά προς τους κατοίκους της πόλης.

Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως “χτίζουμε βήμα – βήμα την νέα κεντροαριστερά που μπορεί να εξασφαλίσει προοδευτική διακυβέρνηση στην χώρα. Καλούμε κάθε δημοκρατικό, προοδευτικό πολίτη να επιστρέψει. Καλούμε όλους αυτούς που πορευτήκαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια, που ονειρευτήκαμε μαζί, που αλλάξαμε μαζί την Ελλάδα”.