Η ψυχολογία σου το φθινόπωρο φτάνει στα τάρταρα και η μελαγχολία εντάσσεται στην καθημερινότητα σου. Κάτι έχουμε καταλάβει γι΄αυτό άλλωστε είμαστε εδώ. Στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε και να σε κάνουμε να ανεβάσεις τη διάθεση σου στα ύψη.

Μην αγχώνεσαι! Το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν το αντιμετωπίζεις μόνο εσύ, είναι κάτι το οποίο περνούν όσοι λατρεύουν το καλοκαίρι.

Κράτα σημειώσεις τώρα.

Τι πρέπει να κάνεις για να πεις «αντίο» στη μελαγχολία του φθινοπώρου;

  • Ανέβασε την ένταση στη μουσική: Όταν κάθεσαι σπίτι μην βάζεις τη μουσική χαμηλά. Ήρθε η ώρα να ακούσεις δυνατά τα αγαπημένα σου τραγούδια. Όσο άσχημα κι αν νιώθεις, που ο καιρός χαλάει, η διάθεση σου δεν θα πέσει, αλλά θα ανέβει.
  • Βάλε στη ζωή σου χρώμα: Μπορεί σιγά- σιγά να αρχίζεις να ντύνεσαι πιο βαριά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να φοράς σκουρόχρωμα ρούχα. Έχεις ανάγκη από χρώμα γι΄αυτό βάλε ρούχα πολύχρωμα.
  • Για την ψυχολογία σου νοιάσου και γυμνάσου: Αν νοιάζεσαι για τον εαυτό σου και φυσικά για την ψυχολογία σου πρέπει να αρχίσεις γυμναστήριο. Θα δεις, πως δεν θα κάνει καλό μόνο στο σώμα σου. Παράλληλα, θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.
Σημείωση!

Αν μας ακούσεις το φετινό φθινόπωρο δεν θα είναι μελαγχολικό, αλλά χαρούμενο.