Λέγονται Flash tattoo και ναι, φέτος το καλοκαίρι έγιναν η απόλυτη μανία των απανταχού celebrities! Πώς ήταν, πριν από καμιά δεκαετία, τα βραχιολάκια με το φωσφόρο, τα όμορφα, τα πανηγυριώτικα, που υποτίθεται ότι τα αγοράζαμε για τα παιδιά/ανήψια/εγγόνια και καταλήγαμε να τα φοράμε εμείς και να λαμπιρίζουμε σαν πυγολαμπίδες μέσα στο σκοτάδι το καλοκαίρι; Ε, λοιπόν, φέτος, το φαινόμενο έγινε global και έφτασε και στην Ελλάδα, υπό τη μορφή …τατουάζ!
Διότι, τι; Μόνο οι χίπστερς έχουν δικαίωμα στο τατού; Οι κυρίες που έγκωσαν όλο το χειμώνα με τα ταγιεράκια και την τακούνα, δεν έχουν δικαίωμα το καλοκαίρι να χαλαρώσουν και να δουν τη χαρά του τατουάζ; Την έχουν! Έτσι, όλο το καλοκαίρι, τα flash tattoo είχαν την τιμητική τους στα νησιά με τις …φλαστατουατζούδες να κάνουν χρυσές δουλειές!
Τι είναι όμως το flash tattoo; Για να πάρετε μια ιδέα, είναι σαν τα τατουάζ που υπήρχαν μέσα στις τσίκλες και, ουσιαστικά, έχουν την ίδια λογική και εφαρμόζονται με τον ίδιο τρόπο: Σε ένα ειδικό φύλλο χαρτί υπάρχει τυπωμένο το σχέδιο του τατουάζ, από ειδικό υλικό (συνήθως σαν φύλλο χρυσού, οπότε ναι, λαμπυρίζει!) το οποίο αφού βάλετε νερό, το εφαρμόζετε σε στεγνό δέρμα, απαλαγμένο από λιπαρότητα ή κρέμες και γαλακτώματα!

Κρατάει συνήθως μία εβδομάδα και τα αποτελέσματα -περίπου μία ώρα αφού τα εφορμόσετε- είναι εντυπωσιακά: Το υλικό γίνεται ένα με το δέρμα, δημιουργεί μια μεμβράνη που δίνει την ψευδαίσθηση ότι φοράτε (για παράδειγμα) βραχιόλι ή περιδέραιο!
Κι αν θέλετε να το βγάλετε, δεν έχετε παρά να το περάσετε τοπικά με λίγο baby oil! Προσοχή όμως: Πρέπει να λάβετε υπ΄όψιν σας ότι θα υπάρχει σημάδι, αν έχετε εκτεθεί στον ήλιο: Το  φλας τατού εμποδίζει τον ήλιο, με αποτέλεσμα να σας αφήσει σημάδι …μαγιό! Λολ!
Τα συγκεκριμένα των φωτογραφιών τα βρήκαμε στο www.darkdiva.com αλλά σίγουρα θα βρείτε πλέον δεκάδες!
Και μην εκπλαγείτε αν δείτε πολλές εγχώριες celebrities (ακόμα και κυρίες) να “φοράνε” ένα κόσμημα από flash tattoo! Είναι μανία λέμε!