Η άνοιξη ήρθε και έτσι είναι η στιγμή να βάλεις χρώμα στην ζωή σου και για να ανέβεις ψυχολογικά αλλά και για να ταιριάζεις με το υπόλοιπο mood της εποχής. Επειδή, όμως, εσύ δεν είσαι πολύ fan του floral βρήκαμε τι να κάνεις για να μην τρομάξεις κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Συλλέξαμε δηλαδή όλα όσα πρέπει να κάνεις για να αποκτήσεις μια ομαλή ένταξη στην άνοιξη πετώντας τα τελείως μαύρα που φορούσες το Χειμώνα και επιλέγοντας floral ρούχα.

Συμβουλές για να φορέσεις με στιλ τα floral ρούχα σου!

  1. Μην το παρακάνεις: Τα floral ρούχα είναι σαν τα animal print, δεν θέλουν μεγάλες επιφάνειες ούτε πολύ φόρτωμα. Μην προσπαθήσεις, λοιπόν, να ντυθείς κήπος και να βάλεις τα πάντα σε floral αποχρώσεις γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό.
  2. Αν έχεις παραπάνω κιλά: Αν έχεις παραπάνω κιλά κυρίως στον ποπό και στα μπούτια μην θεωρήσεις ότι τα floral ρούχα είναι απαγορευτικά για εσένα. Απλά βρες τον σωστό τρόπο να τα συνδυάσεις. Προτίμησε μακριές μπλούζες για να κρύψεις τα περιττά ή επέλεξε floral ρούχα σε πιο σκούρους και όχι σε ανοιχτούς χρωματισμούς.
  3. Συνδύασε τα με μονόχρωμα: Μπορείς να βάλεις τελείως μονόχρωμα ρούχα και να επιλέξεις να βάλεις μια μικρή νότα floral. Μπορείς να τολμήσεις ένα ιδιαίτερο παπούτσι ή ακόμα και μία τσάντα.
  4. Μην βάλεις πολλά αξεσουάρ: Τα floral ρούχα, είναι αρκετά αρκετά «βαριά» από μόνο τους οπότε μην τα φορτώσεις βάζοντας αρκετά αξεσουάρ γιατί το σύνολο σου θα είναι κιτς.
  5. Προσοχή ακόμα και στο βάψιμο: Μπορείς να είσαι τελείως φυσική και να δώσεις χρώμα στο πρόσωπό σου προτιμώντας ένα έντονο κραγιόν σε κάποια απόχρωση από τα σχέδια που έχουν τα ρούχα σου.
photos: blogcoholic.info, longing4length.com, nubry.com, hergoodybag.com, stylecab.com