Η αντίστροφη μέτρηση για την μετακόμιση που ετοιμάζεσαι να κάνεις ξεκίνησε. Μετράς ήδη αντίστροφα για να πας στο νέο σου σπίτι, αλλά αντί θα χαίρεσαι σκέφτεσαι πόσο θα κουραστείς. Ξέχασε τις κακές σκέψεις που έχεις και σκέψου θετικά. Εμείς είμαστε εδώ και στόχος μας φυσικά είναι να σε βοηθήσουμε.

Όσα πρέπει να σκέφτεσαι τώρα που μετακομίζεις για να ξεχάσεις την κούραση:

  • Θα πεις «αντίο» σε ό,τι δύσκολο έχεις ζήσει: Η αλήθεια είναι πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα ήταν λίγο έως πολύ δύσκολο για ΄σένα. Η μετακόμιση, λοιπόν, θα σου κάνει καλό. Θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου όλα όσα δεν θες να θυμάσαι και να συνεχίσεις τη ζωή σου με χαρά.
  • Νέο σπίτι νέες εμπειρίες: Η αλλαγή προσωπικού χώρου θα σε αναζωογονήσει. Το νέο σπίτι σου θα φέρει στη ζωή σου νέα δεδομένα και θα νέες εμπειρίες, απλά υποδέξου τες.
  • Θα είσαι πιο κοντά «στη ζωή σου»: Τα άτομα που κάνεις παρέα, οι φίλοι σου είναι τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Άρα το να είσαι κοντά τους είναι σαν να είσαι πιο κοντά στην ίδια σου τη ζωή. Δεν θα χρειάζεσαι πια ώρες ατελείωτες για να πας να τους βρεις και έτσι όταν τους έχεις ανάγκη θα είσαι δίπλα τους αμέσως.