Αίθριος θα είναι, σήμερα, Πέμπτη, γενικά ο καιρός σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια, κυρίως στα ηπειρωτικά δεν θα λείψουν οι τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές μόνο στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα ειδικά στην Αττική.

Αττική

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι με την ίδια ένταση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ και θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 16 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στις Κυκλάδες.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα Δωδεκάνησα. Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά μέχρι 5 μποφόρ.