Επίθεση στα γραφεία των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας – Τρεις oι νεκροί

LIKE US ON FACEBOOK

Επίθεση στα γραφεία των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας. 2 νεκροί και τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός ενώ νεκρός φέρεται πως είανι και ο δράστης. 

Επίθεση σε κτίριο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας στην πόλη Καμπαρόβσκ, όταν άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε 2 ανθρώπους -έναν αξιωματικό της FSB και έναν επισκέπτη- ενώ τραυμάτισε ακόμα έναν πριν πέσει από τα πυρά των ανδρών της FSB.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της FSB, o ένοπλος κατάφερε, χωρίς να είναι γνωστό πώς, να περάσει τους ανιχνευτές μετάλλων, εισήλθε στο εσωτερικό του κτιρίου και άνοιξε πυρ στους παρευρισκομένους.

«Η ταυτότητα του εγκληματία εξακριβώθηκε: πρόκειται για έναν κάτοικο της περιφέρειας του Χαμπαρόφσκ γεννημένο το 1999. Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε σε μια νεοναζιστική οργάνωση», ανέφερε η FSB σε ανακοίνωσή της, την οποία επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία.

Να σημειωθέι ότι ο δράστης διείσδυσε στα γραφεία της FSB στις 17:02 (τοπική ώρα, 10:00 ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια σκότωσε έναν πράκτορα της FSB και έναν επισκέπτη ενώ τραυμάτισε έναν άλλον, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι μυστικές υπηρεσίες.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved