Κάτοικοι στην Κω πέταξαν αυγά στον Πάνο Καμμένο με το που πάτησε το πόδι του στο νησί, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που επικρατεί με τους μετανάστες.

 

Δείτε το βίντεο:

Στο σημείο είχε φτάσει ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά μόλις ο κόσμος πληροφορήθηκε την ακριβή ώρα άφιξης του υπουργού, εξαγριώθηκε και πολαπλασιάστηκε.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ πρωταγωνιστές του επεισοδίου, ήταν οπαδοί και μέλη της Χρυσής Αυγής, που φώναζαν από νωρίς υβριστικά συνθήματα και ξεσήκωσαν τους υπόλοιπους που είχαν μαζευτεί στο σημείο.

ΑΝΕΛ: Προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής η επίθεση με αυγά

Για προβοκάτσια της Χρυσής Αυγής κάνουν λόγο οι ΑΝΕΛ, μέσω της εκπροσώπου τους, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, σχετικά με την επίθεση με αυγά κατά του Πάνου Καμμένου στην Κω. Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Χρυσοβελώνη δήλωσε:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, η απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στην Κω ήταν μια καλά στημένη προβοκάτσια χρυσαυγιτών σε αγαστή συνεργασία με τοπικά περιθωριακά στοιχεία. Σε καμία περίπτωση δεν απηχούσε τις διαθέσεις των κατοίκων του νησιού.Άλλωστε, πρώτος ο κ. Καμμένος από τη θέση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας έχει υπογραμμίσει την ανάγκη εντατικοποίησης των διαδικασιών για την άμεση μετακίνηση των μεταναστών και των προσφύγων από τα νησιά