Εντοπίστηκαν νεκροί όλοι οι αγνοούμενοι ναύτες του αμερικανικού αντιτορπιλικού, όπως έκανε γνωστό την Κυριακή το Ναυτικό των ΗΠΑ. Οι 10 ναυτικοί σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση του αντιτορπιλικού John S. McCain με εμπορικό πλοίο έξω από τη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία προ ολίγων ημερών.

Οι σοροί των αγνοούμενων ναυτικών βρέθηκαν, σύμφωνα με το αμερικανικό Ναυτικό, μέσα στα αεροστεγή τμήματα στο σημείο του κύτους που είχε καταστραφεί. Το αντιτορπιλικό ελλιμενίζεται στη ναυτική βάση της Σιγκαπούρης, Τσανγί.

Στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης για τους ναυτικούς συμμετείχαν αεροπλάνα, δύτες, και πλοία από την Αυστραλία, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ. Οι έρευνες γίνονταν σε θαλάσσια περιοχή 5.500 τετραγωνικών χλμ. γύρω από τον χώρο του δυστυχήματος.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την τέταρτη σύγκρουση πολεμικού πλοίου του αμερικανικού στόλου, η οποία οδήγησε στην επανεξέταση όλων των επιχειρήσεων του ναυτικού και την απομάκρυνση του διοικητή του Εβδόμου Στόλου λόγω «έλλειψης εμπιστοσύνης στην ικανότητά του να ηγηθεί».