Ποιος είπε ότι η σχέση από απόσταση είναι εύκολο πράγμα; Η δυσκολία που έχει αυτού του είδος η σχέση φτάνει σε άλλο επίπεδο. Φυσικά, υπάρχουν θετικά και αρνητικά σε κάθε περίπτωση, αλλά άσε με εμένα να βλέπω μόνο αρνητικά γι’ αυτό το χαριτωμένο μαρτύριο. Μια τέτοια σχέση, λοιπόν, απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια από κάθε άλλη. Α θέλει και εμπιστοσύνη, δεν ξέρω αν το είπα. Εκεί που μια παρεξήγηση λύνεται σε 5-10 λεπτά κι από κοντά σε μια κανονική σχέση, ε σ’ αυτήν από απόσταση θα λυθεί το πολύ σε 10 – 15 μέρες που θα βρεθείτε. Τα social media, τα κινητά, τα σταθερά, τα περιστέρια κάνουν καλά τη δουλειά τους στην επικοινωνία σας, τι άλλο μπορείς να κάνεις όμως; Μπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω για καλύτερα αποτελέσματα:

1. Αγνόησε όλους αυτούς που σου λένε να χωρίσεις και ότι δεν πρόκειται να δουλέψει. Δε θα το μάθεις αν δεν προσπαθήσεις. Τέτοια άτομα είναι ένα από τα βασικά προβλήματα που θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Δε χρειάζεται να προσπαθείς να πείσεις τον καθένα ότι έχεις λόγους που μένεις σε μια σχέση από απόσταση, είναι περιττό, απλώς μείνε.

2. Να επικοινωνείτε αρκετά. Είτε μέσω τηλεφώνου είτε με μηνύματα, είτε όπως βολεύει τον καθένα, μπορείτε να μιλάτε τόσο συχνά ώστε να καλύπτετε τα γεγονότα που χάνει ο ένας από τη ζωή του άλλου, άλλοτε σημαντικά κι άλλοτε λιγότερο σημαντικά.

3. Να μιλάτε με κάμερα όσο πιο συχνά γίνεται. Στις σχέσεις από απόσταση το πιο πιθανό είναι να ξεχνάς το πρόσωπο του άλλου μέχρι να τον ξαναδείς – όχι, οι φωτογραφίες δεν κάνουν τόσο καλά τη δουλειά τους.
… Διάβασε περισσότερα…