Ένας ακόμα άνθρωπος έφυγε από τη ζωή στο «Κολαστήριο» Κορυδαλλού, όπως ανακοινώθηκε μέσω του Twitter, το οποίο διαχειρίζονται οι ίδιοι οι νοσηλευόμενοι.

«Δυστυχώς άλλος ένας νεκρός στο κολαστήριο. Άλλη μια θανατική καταδίκη που εκτελείται. Πόσοι ακόμα;», γράφει η ανάρτηση.

Τίποτα φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει στην κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο των Φυλακών Κορυδαλλού, με ανθρώπους που βρίσκονται στα τελευταία στάδια της ζωής τους, να μην έχουν πρόσβαση ούτε στα βασικά και να δίνουν μάχη να επιβιώσουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Να θυμίσουμε πως προ ολίγων ημερών, οι ασθενείς είχαν αναρτήσει τα αιτήματά τους στο Twitter, έπειτα από την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα, καταγγέλλοντας πως δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Υπενθυμίζουμε ακόμα πως έπειτα από τις καταγγελίες και την έκκληση για βοήθεια που κάνουν οι τρόφιμοι των φυλακών Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης στο κολαστήριο – νοσοκομείο Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iPop.gr από το νοσοκομείο των φυλακών, υπάρχουν περίπου 30 ασθενείς σε πολύ σοβαρή κατάσταση, οι οποίοι λόγω των μεγάλων ποινών, είναι απίθανο «να μπορέσουν να βγουν ζωντανοί».