Ενώ περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, το ζευγάρι αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό παιδικό δωμάτιο αλά Harry Potter και πραγματικά κατάφεραν να εντυπωσιάσουν ακόμα κι εκείνους που δεν δηλώνουν φανατικοί της επιτυχημένης σειράς παιδικών βιβλίων!

Όταν οι γονείς σου έχουν όρεξη και μεράκι, όλα μπορούν να συμβούν. Αν αυτή η όρεξη τώρα συνδυαστεί και με μια μανία τύπου Harry Potter, τότε μπορεί να καταλήξεις με ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιδικά δωμάτια σε ολόκληρο τον κόσμο!

Η Tiffany και ο άντρας της, περιμένουν μέσα στους επόμενους μήνες να φέρουν στη ζωή το τέταρτο παιδάκι τους. Και οι δύο φανατικοί της θρυλικής σειράς βιβλίων φαντασίας Harry Potter, αποφάσισαν πως θα έπρεπε να καλωσορίσουν σ’ αυτόν τον κόσμο τον γιο τους, φτιάχνοντας τους ένα ξεχωριστό, ολόδικό του καταφύγιο.

Έτσι μέσα σε μόλις δύο μήνες το ζευγάρι κατάφερε να φτιάξει ένα μικρό σύμπαν Harry Potter, μέσα στους τέσσερις τοίχους ενός μικρού δωματίου, που θα έκανε τον καθένα να μείνει με το στόμα ανοιχτό, ακόμα κι αν δεν δηλώνει οπαδός του είδους.

harry-potter-room (5)

harry-potter-room (7)

harry-potter-room (6)

Συγκεντρώνοντας συλλεκτικά αντικείμενα όπως η εφημερίδα Daily Prophet, τα μυστικά μαγικά φίλτρα του Professor Snape, τα γυαλιά και το μαγικό ραβδί του Harry Poter, μια συλλογή από φωτογραφίες των βασικών χαρακτήρων της σχολής Χόγκουαρτς, μέχρι και το pet του Harry, τη λευκή κουκουβάγια Hedwig, αυτό το παιδικό δωμάτιο θα γίνει ένας επίγειος παράδεισος για τον μικρό…

harry-potter-room (1)

harry-potter-room (10)

harry-potter-room (3)

harry-potter-room (12)

harry-potter-room (4)

harry-potter-room (13)

Κερδίζουν επάξια το βραβείο του πιο πρωτότυπου παιδικού δωματίου και των πιο φανατικών Harry Potter γονέων!

photos:buzzfeed