Η Νέα Δημοκρατία χαρακτηρίζεται από «απώλεια αυτοελέγχου», κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας στις αιχμές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία πιέζει τη Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει για το εάν υπάρχουν υπουργοί που υπέβαλαν προβληματικά « πόθεν έσχες ».
«Στην προσπάθειά τους να στρέψουν την ατζέντα μακριά από τα εσωτερικά τους προβλήματα και τις έριδες των υποψήφιων αρχηγών χάνουν τον αυτοέλεγχό τους», τόνισε η κ. Γεροβασίλη.
Θέλησε να καταστήσει σαφές η ιδια ότι η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το ‘πόθεν έσχες’ δεν αποτελεί επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά ευθεία επίθεση στο αρμόδιο θεσμικό όργανο της Βουλής.
«Ας σταματήσουν να υποκρίνονται και ας εμπιστευτούν τους θεσμούς στους οποίους και οι ίδιοι συμμετέχουν. Η διαφάνεια εξασφαλίζεται μόνο όταν αυτοί λειτουργούν», ολοκλήρωσε τη δήλωσή της η κ. Γεροβασίλη.

 

Για διαφάνεια κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία

Συγκεκριμένα με δική της ανακοίνωση απαντάει στις δηλώσεις της εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Η διαφάνεια απαιτεί ονόματα. Και βέβαια αποφάσεις του Πρωθυπουργού. Εδώ και τώρα!».

Alexandros Michailidis / SOOC