Έναν απρόσμενο σύμμαχο στο eurogroup βρήκε η ελληνική κυβέρνηση στο πρόσωπο του πιο πετυχημένου Έλληνα επιχειρηματία εν μέσω Κρίσης, Ριχάρδου. Ο σπουδαίος Άνθρωπος με το Α κεφαλαίο, δήλωσε ιδιαίτερα υπερήφανος που θα βοηθήσει από το δικό του μετερίζι την χώρα μας στην δύσκολη διαπραγμάτευση. Χρυσός άνθρωπος, πράγματι.

«Κάποιοι επιτήδειοι έχουν βγάλει λεφτά στην πλάτη των Ελλήνων επί Κρίσης. Αυτό πρέπει να σταματήσει και ποιος είναι πιο κατάλληλος από μένα, που στήριξα πρώτος τον Έλληνα φτωχό, αγοράζοντας του τα κοσμήματα σε τιμή κοσμήματος και όχι απλώς χρυσού, ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΑΝ ΧΡΥΣΟ».

Όταν ρωτήθηκε ο κύριος Ριχάρδος για το ποια είναι η εμπειρία του στις διαπραγματεύσεις, ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος κοίταξε στο στόμα τον δημοσιογράφο και τον σταμάτησε λεγοντάς του «ωραίο δόντι έχεις εκεί πίσω. Πόσα καράτια είναι»; Σαστισμένος ο δημοσιογράφος του είπε «20 καράτια» και μετά από μία ολιγόλεπτη συζήτηση, πείστηκε να το βγάλει και να του το δώσει εκείνη την στιγμή για 15 ευρώ. Τότε όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και παραδέχτηκαν ότι ναι, ένας τέτοιος άνθρωπος χρειάζεται για τα δύσκολα παζάρια που έρχονται.

You-Make-Me-Happy-Ugly-Man-With-Bad-Teeth

Ωστόσο, δήλωσε στεναχωρημένος απ’την απαίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη να μη φορέσει γραβάτα στο Eurogroup της Παρασκευής, υποστηρίζοντας ότι το ιδιαίτερο στυλ του τον έχει κάνει αναγνωρίσιμο και ιδιαίτερα αγαπητό στις γυναίκες. «Bitches love my style», είπε στον Βαρουφάκη κάνοντας τον να ξεσπάσει σε γέλια. «Γατάκι, μιλάς στον the man τώρα, στον άνθρωπο στυλ. Πέτα την γραβάτα κάτω και παρακολούθησε με όσο θα χοροπηδάω πάνω της με μανία».

Οι Γερμανοί έχουν ήδη πληροφορηθεί την σημαντική προσθήκη στην ελληνική αποστολή και έχουν προειδοποιήσει και τους υπόλοιπους Ευρωπαίους να μη φέρουν μαζί τους στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, χρυσούς σταυρούς, κολιέ και άλλα τιμαλφή.

Κίνηση ματ από την ελληνική κυβέρνηση; Θα φανεί την Παρασκευή.