Η έκπληξη στην Πόπη Τσαπανίδου για τα γενέθλια της που την άφησε άφωνη (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Η έκπληξη στην Πόπη Τσαπανίδου για τα γενέθλια της που την άφησε άφωνη από τις 3 κόρες της ήταν αρκετή για να συγκινηθούμε και εμείς μαζί με την Πόπη μας που σήμερα (20 Απριλίου) έχει γενέθλια!

Να σε χαιρόμαστε Πόπη!

Την ώρα που χαιρετούσε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής LiveU στο Star η Πόπη Τσαπανίδου δέχθηκε μία έκπληξη την οποία σίγουρα δεν περίμενε!

Μία ανθοδέσμη εισέβαλε στο πλατό και έκανε την Πόπη μας να δακρύσει και να χάσει τα λόγια της καθώς αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για μία έκπληξη από τις 3 της κόρες!

Η Πόπη άνοιξε τους 3 φακέλους με τις ευχές από τα κορίτσια της και με μεγάλη δόση χιούμορ, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε εξήγησε ότι πρόκειται για 3 διαφορετικους σταθμούς που την διεκδικούν! Γελώντας εξήγησε ότι κάνει πλάκα και είπε:

Μου στείλανε τα υπέροχα αυτά λουλούδια τα τρία μου τα κορίτσια με τρομερές ευχές, καταπληκτικές ευχές, με την ωραιότερη να καταλήγει στο “έτοιμη για τη νέα περιπέτεια στη ζωή σου”, διότι κλείνω δεκαετία κι αυτό είναι σημαντική στιγμή. Είστε οι ωραιότερες που υπάρχουν και σας ευχαριστώ πολύ

Δείτε το στιγμιότυπο!

Λίγα λεπτά αρόγτερα η ίδια ανέβασε την ανθοδέσμη και στα social media της:

Εμείς με την σειρά μας να ευχηθούμε μόνο τα καλύτερα στην δική μας Πόπη… και να θυμάται πως στο τέλος το καλό θα νικήσει!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved