Έγιναν οι εκλογές στην ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία ν’ αποκτά αιρετή διοίκηση, έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα εντάσεων κι επιτροπείας.

Νέος Πρόεδρος είναι ο Βαγγέλης Γραμμένος, ο οποίος συγκέντρωσε περισσότερες απ’ τις διπλάσιες ψήφους απ’ τον συνυποψήφιό του για την προεδρία.

Ειδικότερα, ο κ. Γραμμένος έλαβε 48 ψήφους, ενώ ο Γιώργος Καλαντζής μόλις 21. Υπήρχαν και δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ:

Βαγγέλης Γραμμένος νέος Πρόεδρος ΕΠΟ

Ο κ. Γραμμένος αναφέρθηκε σ’ ένα ποδόσφαιρο που «δεν θα έχει σχέση με το αμαρτωλό παρελθόν».

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη

Ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε επίσης πως η FIFA έδειχνε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Ο κ. Γραμμένος δήλωσε επίσης πως η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π.χ. για μία σύμβαση, «για τέτοιο έλεγχο μιλάμε».

Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεχτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Θα πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πως είναι ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο να βαδίσει σε άλλο δρόμο