Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Mark Zuckerberg. Ο ίδιος ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Facebook, όπως τόνισε μεγαλώνει την οικογένεια του, καθώς με μεγάλη του χαρά περιμένει τη δεύτερη κόρη του.

 Στην ανάρτηση του έγραψε:

 Η Priscilla κι εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας πως αναμένουμε άλλο ένα κοριτσάκι! Μετά από την δύσκολη εμπειρία που είχαμε με την Max, δεν ήμασταν σίγουροι για το τι να περιμένουμε ή αν θα θέλαμε να κάνουμε άλλο ένα παιδί. Όταν η Priscilla κι εγώ ανακαλύψαμε πως ήταν έγκυος, η πρώτη μας ελπίδα ήταν το παιδί να είναι υγιές. Η επόμενη ελπίδα μας ήταν πως θα ήταν κοριτσάκι. Δεν μπορώ να σκεφτώ ένα μεγαλύτερο δώρο από το να έχει μία αδερφή και είμαι τόσο χαρούμενο που η Max και το νέο μας παιδί θα έχουν η μια την άλλη

Στη συνέχεια τόνισε, πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είχαν αντιμετωπίσει μια σειρά από αποβολές και ζήτησε περισσότερη ανοιχτή συζήτηση επί του θέματος.

Μάλιστα, περιέγραψε τις αποβολές ως «μοναχική εμπειρία» για την οποία, όπως εξήγησε: «καλό θα ήταν να μιλάμε περισσότερο».

«Ανυπομονούμε για την άφιξη του νέου μωρού μας και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αναθρέψουμε άλλη μία ισχυρή γυναίκα. Μεγάλωσα με τρεις αδερφές και έμαθα από έξυπνες, δυνατές γυναίκες. Δεν ήταν μόνο αδερφές μου αλλά και οι καλύτεροι φίλοι μου. Είμαστε όλοι καλύτεροι άνθρωποι λόγω των ισχυρών γυναικών στη ζωή μας – αδερφές, μητέρες και φίλες» πρόσθεσε.

Συνόδευσε την ανάρτηση στο Facebook με μία φωτογραφία του αλλά και μία τις συζύγου του με τα αδέρφια τους και υπογράμμισε:

Η Priscilla μεγάλωσε με δύο αδερφές και της δίδαξαν την σημασία της οικογένειας, της φροντίδας για τους άλλους και της σκληρής δουλειάς

Δείτε την ανάρτηση του:

Διαβάστε επίσης:

O Mr. Facebook δίνει 3 δισ. δολάρια για ιατρικές έρευνες

photo:Reuters