Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η πατρίδα της άτυχης μητέρας και του ανήλικου παιδιού που έχασαν τη ζωή τους στην Αθηνών- Λαμίας κατά τη διάρκεια του φρικτού τροχαίου την Κυριακή. Το μεσημέρι της Τετάρτης φίλοι και συγγενείς τους είπαν το «τελευταίο αντίο». Την ίδια στιγμή, οι έρευνες της Τροχαίας συνεχίζονται με στόχο να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος και πατέρας Υπάτιος Πατμάνογλου, ο οποίος πριν από λίγες ώρες έδειξε σε όλους το μεγαλείο της ψυχής του δηλώνοντας, πως ο οδηγός της μοιραίας Porsche ήταν παιδί και σαφώς σε καμία των περιπτώσεων δεν ήθελε να προκαλέσει το ατύχημα.

Η τελευταία πράξη του δράματος για τα δύο από τα τέσσερα θύματα της ολέθριας σύγκρουσης παίχτηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα.

Μητέρα και γιος θα είναι μαζί για πάντα, καθώς οι σοροί τους τοποθετήθηκαν στο ίδιο φέρετρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες τις οποίες επιβεβαίωσε ο πνευματικός του 41χρονου πατέρα και συζύγου Υπάτιου Πατμάνογλου.

Την Πέμπτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του συνοδηγού της Porsche, Ανδρέα Γεωργακόπουλου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ενώ άγνωστο μέχρι στιγμής παραμένει το πότε τελικά θα γίνει η κηδεία του οδηγού,  Γιώργου Βακάκη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του συνοδηγού του μοιραίου οχήματος:

«Ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας στο βαρύτατο πένθος μας και παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να μην καλύψετε δημοσιογραφικά την εξόδιο ακολουθία του αγαπημένου μας γιου Ανδρέα Γεωργακόπουλου».

Θυμίζουμε, πως η οικογένεια του οδηγού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία ζητούσε από τους πάντες να σεβαστούν το βαρύ πένθος το οποίο βιώνουν τα μέλη της.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα συντρίμμια:

Οι έρευνες από τις Αρχές συνεχίζονται και η άμορφη μάζα σιδερικών η οποία έχει απομείνει από την Porsche η οποία το απόγευμα της Κυριακής έπεσε πάνω στο Honda Civic στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια.

Τα συντρίμμια του οχήματος σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας βρίσκονται σ’ έναν χώρο της τροχαίας Θηβών όπου και διεξάγει την έρευνα για το συμβάν.

Διαβάστε επίσης:

Με 250 χλμ η Porsche | Σήμερα η κηδεία της 33χρονης και του παιδιού που έχασαν τις ζωές τους