Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια ένοπλης επίθεσης, σε κέντρο φιλοξενίας αστέγων στο Σιάτλ των ΗΠΑ. Την ώρα του της ένοπλης επίθεσης, ο δήμαρχος της πόλης Ed Murray, πραγματοποιούσε ομιλία για το θέμα των αστέγων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, σχετικά με το περιστατικό της ένοπλης επίθεσης, σημειώθηκε στο κέντρο φιλοξενίας αστέγων Jungle. Οι πυροβολισμοί, στοίχισαν τη ζωή σε δύο άτομα, ενώ ακόμα τρεις τραυματίστηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών της περιοχής.

Μεταξύ των θυμάτων βρίσκονται δυο άστεγοι άνδρες, ενώ τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν επίσης σοβαρά. Τα θύματα δέχθηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι, την κοιλιά και το στήθος.

Στο σημείο της επίθεσης έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα, όμως οι  οι δράστες της ένοπλης επίθεσης είχαν ήδη διαφύγει.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το περιστατικό ο δήμαρχος της πόλης Ed Murray, πραγματοποιούσε ομιλία κοντά στο σημείο της επίθεσης, κατά τη διάρκεια της οποίας δήλωνε σε σχέση με το ζήτημα των αστέγων στην πόλη: “Τις τελευταίες δυο δεκαετίες, η πόλη έχει βγει εκτός ελέγχου και αδυνατεί να διαχειριστεί τον ολοένα αυξανόμενο αριθμό βίαιων περιστατικών στους δρόμους της”.

photo:The Independent