Μόλις γύρισες από διακοπές και δεν μπορείς να το διαχειριστείς; Η πραγματικότητα της καθημερινής ζωής μπορεί να είναι αδιάφορη σε σύγκριση με τις περιπετειώδεις ημέρες των διακοπών ωστόσο έχουμε μερικές συμβουλές για να ξεπεράσεις αυτήν την καταθλιπτική διάθεση.

Βάλε μικρές “τροπικές” πινελιές στον χώρο εργασίας σου

γραφείο

Όταν επιστρέφεις από διακοπές αντικρίζεις το ίδιο γραφείο, το ίδιο περιβάλλον, τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μπορείς να επαναφέρεις τον ενθουσιασμό στο χώρο εργασίας σου με μικρές πινελιές. Είτε πρόκειται για μια πινελιά πράσινου είτε για μια διακοσμημένα κούπα με φρούτα.

Φτιάξε έναν χάρτη με τ συναρπαστικό ταξίδι ημέρας

χάρτης

Ένας από τα καλύτερα σημεία της εξερεύνησης ενός νέο μέρους είναι η χαρτογράφηση όλων των σημείων που θέλεις να επισκεφτείς. Πάρε έναν χάρτη στα χέρια σου και ξεκίνα να προγραμματίζεις την επόμενη μονοήμερη εκδρομή σου. Ακόμα και αν “περιπλανηθείς” σ’ ένα μέρος που έχεις επισκεφτεί ξανά στο παρελθόν θα σου δημιουργηθούν τα ίδια συναρπαστικά συναισθήματα.

Δοκίμασε μερικές τροπικές γεύσεις

τροπικό ρόφημα
Παρ’ όλο που μπορεί να λειτουργείς καλύτερα με έναν καφέ ή να είσαι αφοσιωμένος στο αγαπημένο σου ποτό ωστόσο δοκίμασε κάτι διαφορετικό. Δοκίμασε να πάρεις ένα πιο τροπικό ρόφημα και ν΄ απολαύσεις άγνωστες γεύσεις όπως ακριβώς θα έκανες σ’ ένα νησί.

Στείλε μια καρτ- ποστάλ από όπου κι αν βρίσκεσαι

αλληλογραφία

Μπορεί να το θεωρείς παρωχημένο και ξεπερασμένο. Ανεξάρτητα από το μέρος που βρίσκεσαι ποιος δεν αγαπά την αλληλογραφία και τα καρτ- ποσταλς; Αγόρασε ένα καρτ- ποσταλ απ΄την πόλη σου γράψε μια “παλιομοδίτικη” επιστολή και μπορεί να ενθουσιαστείς…

Γέμισε τον χώρο σου με φρέσκες μυρωδιές

αρωματικά κεριά
Τα αρώματα μας ξυπνάνε μνήμη και οι φρέσκες μυρωδιές μας θυμίζουν διακοπές. Επίλεξε κεριά με εξωτικά αρώματα και φέρε την θάλασσα και την αλμύρα της στο γραφείο σου.

Photos: POPSUGAR Photography / Diggy Lloyd