«Ο αδελφός μου τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε» είπε η αδερφή του Παύλου Φύσσα, Ειρήνη Φύσσα, η οποία κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη,  στη δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Ο αδελφός μου τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε…Θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τραγούδια» κατέθεσε με τρεμάμενη φωνή η έντονα φορτισμένη αδελφή του άτυχου τραγουδιστή, Ειρήνη Φύσσα, μετά από ένα χρόνο από την αρχική της κατάθεση.

Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου ένα χρόνο, η Ειρήνη Φύσσα, καθώς βρισκόταν στο εδώλιο και κατέθετε κατέρρευσε με αποτέλεσμα να αφήσει μισή την μαρτυρία της.

Απαντώντας σε ερωτήσεις, η κυρία Φύσσα, η οποία δεν ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του αδελφού της, είπε στο δικαστήριο:

Ο αδελφός μου τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε…Θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τραγούδια

«Δεν ήμουν παρούσα. Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία για μένα. Δεν ξερω πολλά πράγματα δεν ήμουν μπροστά. Ενημερώθηκα απο τον πατέρα μου, πήγα στο νοσοκομείο και είδα τον αδελφό μου νεκρό. Προσπαθούσα να καταλάβω τι εχει γίνει και για το λόγο αυτό μίλησα με τα παιδια που ήταν μαζί του εκείνο το βραδυ» είπε η Ειρήνη Φύσσα. «Έχω συγκρατήσει ότι ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν ξαναγύρισε. Έχω συγκρατήσει ότι ήταν εκεί αστυνομικοί…», συμπλήρωσε.

Συνήγορος υπεράσπισης: Πιστεύετε οτι ο αδελφός σας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής;
Μάρτυρας: Από όσα εχουν ακουστεί εδώ μέσα αυτό προκύπτει.
Συνήγορος υπεράσπισης: Για τα τραγούδια του έχετε κάποια γνώση;
Μάρτυρας: Τραγούδια έγραφε δεν σκότωνε. Έγραφε για την ελευθερία , την αγάπη…
Συνήγορος υπεράσπισης: Είχε κάποια αντιφασιστικά στοιχεία στα τραγούδια του;
Μάρτυρας: Δεν το γνωρίζω. Θα μπορούσαν να του απαντήσουν με τραγούδια.

Η δίκη συνεχίζεται με τον σχολιασμό των μαρτυρικών καταθέσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης.