Λόγω μιας ξαφνικής αδιαθεσίας διεκόπη η κατάθεση της Ειρήνης Φύσσα, της αδερφής του Παύλου η οποία ξεκίνησε λίγο μετά την κατάθεση της μητέρας της.

Η αδερφή του θύματος ήταν πολύ σοκαρισμένη στην προσπάθεια της  να ανακαλέσει στο μυαλό της όλα όσα συνέβησαν το βράδυ που έχασε τον αδελφό της Παύλο, η Ειρήνη Φύσσα ξεκίνησε την κατάθεσή  λέγοντας: «Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο μυαλό μου. Ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε σπίτι του. Ήταν οργανωμένο σχέδιο. Ήταν τρία άτομα, έγιναν 15 και μετά 60 άτομα. Έτσι ξαφνικά. Ήταν οργανωμένο».

Η Ειρήνη Φύσσα είπε στην συνέχεια: «Δέχθηκα τηλεφώνημα από τον πατέρα μου, ήρθα σπίτι. Δεν μπορούσα να φύγω από το σπίτι. Δεν μπορούσα να δεχθώ ότι είχε πάθει ο Παύλος κάτι. Η Χρύσα μου είπε ο αδελφός σου δεν είναι καλά» και είπε χαρακτηριστικά:

Πήρα ένα ταξί και πήγα στο Κρατικό και ενημερώθηκα. Δεν μπορούσα να το δεχθώ. Πήγα στο νοσοκομείο και τον είδα εκεί. Παγωμένο, νεκρό. Παρακαλούσα να σηκωθεί να φύγουμε.

«Δυο χρόνια τώρα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τί έχει γίνει. Την επόμενη μέρα ενημερώθηκα από τη Χρύσα κυρίως τί είχε γίνει. Τα πράγματα είναι πολύ απλά στο μυαλό μου. Ο Παύλος πήγε να δει μπάλα και δεν γύρισε σπίτι του» επισήμανε και συμπλήρωσε: «Ο αδελφός μου με τη Χρύσα και έναν φίλο τους πήγαν στο Κοράλι πρώτη φορά εκείνη τη μέρα γιατί δεν βρήκαν στην άλλη καφετέρια τραπέζι. Στο μαγαζί δεν έγινε κάτι. Μέσα βρίσκονταν 3 άτομα που φορούσαν παντελόνι παραλλαγής, μαύρα μπλουζάκια. Δεν ειπώθηκε κάτι στην καφετέρια».