Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο ρωσικός στρατός διοργάνωσε καλλιστεία για τις γυναίκες στρατιωτικούς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Χρησιμοποιώντας τον ιδιαίτερο τίτλο «Makeup για καμουφλάζ», πραγματοποίησε διαγωνισμό ομορφιάς για γυναίκες στρατιωτικούς ανήμερα της γιορτής της γυναίκας.

Ο γυναικείος διαγωνισμός έλαβε χώρα σε κέντρο εκπαίδευσης στην ρωσική πόλη Περεσλάβλ, στην περιφέρεια Γιαροσλάβλ, βορειοανατολικά της Μόσχας. Σε αυτόν οι γυναίκες, οι οποίες συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να δείξουν στον κόσμο, ότι εκτός από όμορφες είναι και ικανές  σε ασκήσεις τακτικής, ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.

Αυτός ήταν σαφώς ένας διαφορετικός διαγωνισμός ομορφιάς, καθώς οι γυναίκες -στρατιωτικοί δεν περπάτησε σε πασαρέλα, όπως γίνεται συνήθως, αλλά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν περιστατικά τραυματισμού συναδέλφων τους, δείχνοντας παράλληλα πόσο ικανές είναι και στον χορό.

Ποιο ήταν το έπαθλο τους;

Για όσες γυναίκες κατάφεραν να προκριθούν και να φτάσουν στον τελικό, στο τέλος κέρδιζαν μια ανθοδέσμη, αλλά και δημοσιότητα, αφού οι ιδιαίτερες και μοναδικές φωτογραφίες τους δημοσιεύτηκαν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Δείτε τις φωτογραφίες του διαγωνισμού που ξεχώρισαν:

Photos: SPUTNIK/ MAKSIM BLINOV