Σεξ, σεξ, σεξ! Το ακούς συνέχεια! Πρωί, μεσημέρι, βράδυ είναι η λέξη που περνάει υποσυνείδητα στο μυαλό σου, όπου κι αν βρίσκεσαι, αλλά έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι αυτό το ερέθισμα που σε κάνει να θέλεις περισσότερο σεξ; Σου έχουμε την απάντηση, επιστημονικά αποδεδειγμένη! Είτε είσαι γυναίκα, είτε άντρας πρόκειται να κουφαθείς!

Όσον αφορά το θηλυκό γένος, σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Michigan, το κλειδί στην σεξουαλική διέγερση είναι ο ύπνος! Κι όμως δεν διάβασες λάθος, όσο περισσότερο κοιμάται μια γυναίκα, τόσο αυξάνεται η σεξουαλική της επιθυμία!

Πιο συγκεκριμένα, για κάθε ώρα επιπλέον ύπνου, μια γυναίκα παρουσιάζει 14% περισσότερες πιθανότητες να επιθυμεί το σεξ την επόμενη μέρα! Αν η κοπέλα σου δηλαδή «λιώσει» στον ύπνο το Σαββατόβραδο, τότε το πρωί της Κυριακής ενδείκνυται ως η πιο ιδανική ώρα για να την επισκεφτείς, αν η τεστοστερόνη σου είναι σε υψηλά επίπεδα.

«Νομίζω πως το μήνυμα που πρέπει να περάσει δεν θα έπρεπε να είναι, όσο περισσότερο κοιμηθεί κανείς, τόσο καλύτερα. Απλά είναι σημαντικό να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να κοιμάται τόσο, όσο χρειάζεται το μυαλό και το σώμα μας», δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας, Ντέιβιντ Κάλμπατς.

Τώρα αν είσαι εκπρόσωπος του αρσενικού γένους, τότε το πιο kinky ερέθισμα που έχεις, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, είναι οι περισσότερες ώρες που θα περνάς στην οθόνη σου βλέποντας…πορνό!

Κουφό ε; Πώς θα μπορείς να αποδώσεις μετά την απολαυστική παρακολούθηση στο 1vs1 με την σύντροφό σου; Κι όμως, σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι άντρες παρακολουθούσαν ταινίες αυστηρά κατάλληλες για ενήλικους, που δεν κατατάσσονται πάντως στις λεγόμενες σκληρού πορνό, ήταν περισσότερο έτοιμοι αργότερα στο να αποδώσουν τα… μέγιστα με την παρτενέρ τους!

Αναλυτικότερα, αυτή η πράξη τους βοηθούσε να είναι πιο έτοιμοι να ανταποκριθούν στο κρεβάτι, σε αντίθεση με όσα θεωρούσαν δεδομένα οι επιστήμονες, ότι δηλαδή η παρακολούθηση τέτοιων ταινιών μπορεί να αποτελούσε εμπόδιο σε δεσμευμένους άντρες.

Αν και πολλοί πιστεύουν πως η εύκολη πρόσβαση στο πορνό προκαλεί προβλήματα στο κρεβάτι, η έρευνα δείχνει το αντίθετο, σημειώνει η Νικόλ Πρόζ, μία εκ των ερευνητών.

Η αγκαλιά του Μορφέα και τα… ακροβατικά της Jenna Jameson τελικά, ίσως είναι τα κλειδιά για να αυξήσουν τις επιδόσεις σου στο… ρινγκ του κρεβατιού!