Είσαι σίγουρη ότι αυτή την φορά θα το πετύχεις. Νιώθεις πως θα τα καταφέρεις και θα φτάσεις σε οργασμό, πως τίποτα δεν θα σου σταθεί εμπόδιο και πως επιτέλους τίποτα δεν θα σου σαμποτάρει την κορύφωση. Αλλά τελικά… Κάτι συμβαίνει και το όνειρο καταστρέφεται.
Μην αγχώνεσαι που δεν φτάνεις σε οργασμό.

or-ipop.gr

Μπορεί αυτό το πρόβλημά σου να έχει ψυχολογικά αίτια, μπορεί, όμως, να ευθύνονται και κάποια μικρά λάθη που κάνεις εσύ. Εμείς τα συλλέξαμε όλα και θα σου τα παρουσιάσουμε!

orgasm-ipop.gr

Τι συμβαίνει και δεν μπορείς να φτάσεις σε οργασμό;

  1. Δεν έδωσες αρκετή βάση στα προκαταρκτικά: Για να ανεβάσεις στα ύψη πρέπει να δώσεις βάση σε όλα. Ακόμα και τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά. Δώσε τους, λοιπόν, την σημασία που τους αρμόζει για να μπορέσεις να γίνεις τούρμπο και να φτάσεις σε οργασμό αμέσως.
  2. Σας λείπει το πάθος: Όσο και αν βασανίζεσαι να φτάσεις σε οργασμό αν σας λείπει το πάθος δεν θα το καταφέρεις κατά πάσα πιθανότητα ποτέ. Βέβαια, μπορεί να μην φταις εσύ αυτός που να μην σε κάνει να νιώθεις άνετα μπορεί να είναι ο σύντροφος σου οπότε οφείλεις να το συζητήσετε.
    orgg-ipop.gr
  3. Αλλάζεις πολύ συχνά στάσεις την ώρα του σεξ: Μπορεί τα ερωτικά ακροβατικά την ώρα του σεξ να είναι για εσένα και για το σύντροφό σου διασκεδαστικά αλλά πρέπει να ξέρεις ότι θα φτάσεις σε οργασμό πιο εύκολα σε μια σταθερή στάση που σε διεγείρει. Ψάξε, λοιπόν, και όταν την βρεις μείνε εκεί.
  4. Δεν καθαρίζεις το μυαλό σου: Την ώρα που βλέπεις τον οργασμό να έρχεται κάτι σκέφτεσαι και σε παγώνει. Πρέπει να απομονώσεις όλα όσα σκέφτεσαι και να εστιάσεις μόνο σε αυτή την στιγμή που από απλή μπορείς να την μετατρέψεις σε μαγική.