10 ξεκαρδιστικά tweets για τις απειλές του Trump, γιατί όλοι χρειαζόμαστε λίγο γέλιο!

Ok, μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων μπορεί να φρίκαραν με την ένταση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βόρειας Κορέας. Η τυπικά εξωφρενική γλώσσα του Προέδρου Donald Trump θα μπορούσε να έχει πολύ πραγματικές και θανατηφόρες συνέπειες στην κατάσταση αυτή. Αλλά σε περιόδους πανικού, πρέπει να σκεφτούμε τι έχει σημασία. Δηλαδή, πρέπει να εστιάσουμε όλη την προσοχή μας στα ξεκαρδιστικά tweets σχετικά με τις πυρηνικές απειλές του Trump.

Οι εντάσεις αυξάνονται, καθώς αναφέρθηκε στις 8 Αυγούστου ότι η Βόρεια Κορέα διαθέτει πυρηνικά όπλα έτοιμα για χρήση. Αυτό ακολουθήθηκε από τις δηλώσεις του Trump ο οποίος υποστήριξε ότι η Βόρεια Κορέα θα “συναντηθεί με πυρκαγιά και μανία όπως ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ” αν απειλούν τις Ηνωμένες Πολιτείες, τις οποίες απειλές συνέχισε η Βόρεια Κορέα κάνοντας λόγω για 14λεπτη αναμονή μέχρι να χτυπηθεί το Γκουάμ. Αυτό, με τη σειρά του, έφερε τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ  Rex Tillerson ο οποίος υπογράμμισε ότι «οι Αμερικανοί πρέπει να κοιμούνται καλά τη νύχτα» και η γλώσσα του Trump ακούγεται βίαιη μόνο για να ακούγεται δυνατά και καθαρά.

Βασικά, έχουμε τον Trump και τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jung Un που εξαπολύουν απειλές για πυρηνικά όπλα ο ένας στον άλλο σε ολόκληρο τον κόσμο, κάτι που ακούγεται σχεδόν σαν το σενάριο της ταινίας The Interview εκτός από το ότι αυτή τη φορά είναι κομμάτι της πραγματικής ζωής!

Αρκετοί, λοιπόν, αποφάσισαν να τρολάρουν την κατάσταση, ανάμεσα τους και η Cher, και να προσπαθήσουν να καταλάβουν τι πραγματικά συμβαίνει!

https://twitter.com/jsterling86/status/894972762581848065

https://twitter.com/ira/status/895749484889522176

https://twitter.com/Julian_Epp/status/895363837595136001