Πάμε κατευθείαν στο ψητό, γιατί εννοείται πως ο Βασίλης Λεβέντης δεν χρειάζεται συστάσεις. Εκτός κι ανήκετε στην μούργα, στα καθιζήματα. ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ

 

 1. Άρα η Ελλάδα είναι ένα αχούρι χωρίς δημοκρατία. Ένα φασιστικό αχούρι.
 2. Δεν υπαρχει ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ εχει πεθανει, εγώ αμφιβάλλω αν θα μπει και στη Βουλή, διότι τωρα που «διαμοιράσθησαν» εις δυο τα ιμάτια τους, Γιωργάκης και Βενιζέλος, «πιθανότατο» να έχουν απο δυο δυομιση ο καθένας και να γλιτώσουμε και απο τους δυό.
 3. Ποιον θα βάλουμε Πρωθυπουργο; Τον Σαμαρά; Τον κλητήρα των ξένων που έχει εξευτελίσει τη χώρα;
 4. Να βάλουμε πρωθυπουργό τον Βενιζέλο; Με το πομπώδες παράστημα του μοιάζει με δικτάτορα, λες και θα στείλει να μας συλλάβουν όλους, σαν να είναι λοχίας. Τι είναι αυτό; Ο άνθρωπος δεν κάνει για πολιτική.
 5.  Έλεγα τίποτα άλλο; Δεν θυμάμαι, ποιος ήταν ο ειρμός μου, συγνώμη.
 6.  Όσον αφορά το θέμα των επενδύσεων, όχι Ρώσοι, Αζέροι και Κινέζοι, αυτοί είναι απατεώνες, μεγαλέμποροι ναρκωτικών και έμποροι όπλων. Πρέπει να έρθουν Βέλγοι, Γερμανοί, Εγγλέζοι, Ευρωπαίοι…
 7. Ήθελα να συνεργαστώ με κάποιο κόμμα αλλά με ποιον να κατέβω; Με το ΠΑΣΟΚ; Είναι όλοι τους ένας και ένας εκεί πέρα. Θα χαλούσαμε και το καλό όνομά μας.
 8.  Ο Γιωργάκης τι κατεβαίνει; Είναι αχάριστος. Στρέφεται κατά του κόμματος του πατέρα του…του κόμματος που ήταν βουλευτής 30 χρόνια, που τον ανέδειξε και τον έκανε πρωθυπουργό. Ρυπαίνει το όνομα του παππού και του πατέρα του. Αν έβγαιναν από τον τάφο δεν θα συμφωνούσαν με τις αηδίες που κάνει(…) και να είναι μαζί του όλο αυτό το σκυλολόι του παλιού ΠΑΣΟΚ που έδιωξε ο κόσμος απ’την Βουλή.
 9. Όταν θα πτωχεύσει η χώρα μη νομίζει ο Καραμανλής ότι δεν θα μπει φυλακή. Ούτε ο Μητσοτάκης ο γέρος, γιατί και αυτός έκανε ρουσφέτια το ’90-’93, μην κάνει την οσία παρθένα ο Μητσοτάκης.
 10. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα, είναι ζωολογικός κήπος με άναρθρες κραυγές.

 

+ 1 ατάκα bonus

 • Στη Βουλή θέλουμε σοβαρά άτομα όχι κάθε καρυδιάς καρύδι

Δεν πιστεύεις ότι είπε όλα τα παραπάνω; Δες ολόκληρη την διακαναλική συνέντευξη. Αν αντέχεις.