Όλοι είχαμε μία ξεχωριστή σχέση στο παρελθόν η οποία μας ενδιαφέρει «λιγάκι» ακόμα. Εννοείται όμως, σκεφτόμαστε αν αξίζει να δώσουμε την δεύτερη ευκαιρία ή όχι. Θες να μάθεις αν θα κάνει comeback o πρώην; Tα ζώδια ξέρουν ήδη!

Είναι πιθανό αυτό τον μήνα να είχες ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν εξαιτίας της  Αφροδίτης, τον πλανήτη της αγάπης.

Σκέφτεσαι να γυρίσεις πίσω στην αγκαλιά του πρώην και δεν ξέρεις αν θα σε δεχτεί η δεν είσαι αρκετά σίγουρη αν θα τον συγχωρήσεις εσύ; Κανένα πρόβλημα, τα ζώδια θα σου πουν ακριβώς τι να κάνεις!

Kριός: Μόνο αν πρόκειται για μία νύχτα..

Οι κριοί αγαπάνε τον αγώνα, μιας που κυβερνώνται από τον πλανήτη Άρη. Αλλά επίσης λατρεύουν τον ερωτισμό και τα ερωτικά παιχνίδια με τον σύντροφο τους. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι καθώς υπάρχει η περίπτωση έπειτα από κάθε χωρισμό να μην ξαναμιλήσουν με τον πρώην τους ποτέ, υπάρχει και η περίπτωση να ξανασυναντηθούν για μία νύχτα πάθους.

Ταύρος: Συγχωρεί αλλά ποτέ δεν ξεχνάει!

Οι ταύροι είναι από τους ανθρώπους που συγχωρούν εύκολα αλλά από την στιγμή που αποφάσισαν να κλείσουν ένα κεφάλαιο στην ζωή τους δεν ξεχνάνε ποτέ. Γι’αυτό αν σκέφτεσαι να γυρίσεις πίσω στην ζωή του, πρέπει να σαι πολύ μετανιωμένος!

Δίδυμος: Μπορεί αλλά όχι πιθανό.

Οι δίδυμοι εγκαταλείπουν μία σχέση από την πρώτη στιγμή. Μόνο μία πιθανότητα γύρω στα 40% υπάρχει να γυρίσει πίσω.

Κοιτάνε συνήθως όλες τις θετικές πλευρές του ζητήματος, αλλά πρόσεχε γιατί μπορούν εύκολα να το εκμεταλλευτούν.

Καρκίνος: Εννοείται, πότε μπορείς να γυρίσεις πίσω;

Oι καρκίνοι θεωρούν τους συντρόφους τους κάτι σαν το σπίτι τους, πολύ δικούς τους ανθρώπους, κάποιον στον οποίο μπορούν να επιστρέψουν και να είναι ασφαλείς μαζί.

Όταν μία σχέση διαλύεται με έναν Καρκίνο νιώθουν χαμένοι, σαν να έχασαν ένα κομμάτι τους. Και αναμενόμενο ψάχνουν να βρουν τον επόμενο.

Την στιγμή που κάποιος θα γυρίσει πίσω θα τον δεχτούν γρήγορα, όχι αμέσως αλλά θα το κάνουν.

Λέον: Αστειεύεσαι έτσι;

Είσαι τρελός; O Λέοντας δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω σε πρώην αγάπη του. Ο μόνος λόγος να φύγουν είναι είτε επειδή δεν τον αγάπησαν ποτέ, είτε επειδή έκαναν λάθος γι’αυτόν.

Παρθένος: Ύστερα από ό, τι με έκανες να περάσω;

O παρθένος πολύ δύσκολα θα χωρίσει με το ταίρι του! Αλλά αν γίνει αυτό του έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά.

Επίσης θα ρίξει όλη την ευθύνη στον πρώην του και αυτό αγαπητοί μου φίλοι θα πονέσει πολύ.

Ζυγός: Μπορούν να γυρίσουν με κάποιο τρόπο.

Οι ζυγοί μιας που είναι αθεράπευτα ρομαντικοί, θα σκεφτούν με κάθε τρόπο να αποδεχτούν πίσω έναν πρώην σύντροφό τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σίγουρα θα το κάνουν καθώς αν του έχεις κάνει κάτι πολύ άσχημο είναι δυνατόν να μην σου ξαναμιλήσει ποτέ.

Σκορπιός: Πιθανόν ναι!

Από την στιγμή που έναν σκορπιός σε αγάπησε και σε άφησε δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ποτέ.

Υπάρχουν ωστόσο 3 ζώδια, στα οποία θα γύριζε ό, τι και να συνέβαινε.

Για τους ιχθύες, Σκορπιούς και Παρθένους οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές.

Τοξότης: Δεν υπάρχει περίπτωση!

Οι τοξότες μπορεί να σε κάνουν να νομίζεις ότι θα σε δεχτούν πίσω με την θετική τους στάση, αλλά η άλλη πλευρά του τοξότη πίσω από την θετική του πλευρά είναι αυστηρή και σκληρή.

Όταν πιστεύουν κάτι το πιστεύουν ακράδαντα. Ακόμα και αν θέλουν να πάρουν κάποιον πίσω δεν θα το κάνουν λόγω ηθικών αξιών.

Αιγόκερως: Eπανασύνδεση και είναι τόσο ωραία!!

Ναι είναι πρόθυμοι να δώσουν μία ευκαιρία αλλά υπάρχει τίμημα. Μόνο εφόσον έχουν πάρει το μάθημα τους θα είναι πίσω καλοδεχούμενοι.

Υδροχόος: Mην είσαι ανόητος!

Σοβαρά οι Υδροχόοι είναι πολύ απασχολημένοι. Σε ξέχασαν από την στιγμή που σε διώξανε από την ζωή τους.

Ιχθύς: Όχι, αλλά θα το σκέφτεται για πάντα!

Οι ιχθύες είναι ονειροπόλοι, οπότε δεν θα δεχτούν πίσω έναν πρώην τους αλλά θα το σκέφτονται για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Το προτιμάνε αυτό καθώς η πραγματικότητα θα ναι πολύ πιο σκληρή από τι την έχουν μέσα στα κεφάλια τους.