Χρησιμοποιείς ταξί από και προς το αεροδρόμιο; Αν ναι, αυτό είναι το νέο κόμιστρο το οποίο θα κληθείς να καταβάλεις στο τέλος της διαδρομής σου μετά από απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

Πιο συγκεκριμένα, το νέο κόμιστρο των ταξί για τα δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παράλληλα το κόμιστρο για δρομολόγια στη Καβάλα καθορίζεται στο ποσό των 38 €  για το (τιμολόγιο 1) και τις ώρες 05:00′ – 00:00′ και 54 € για το τιμολόγιο 2 και τις ώρες 00:00′ έως 05:00:»

  1. Διαδρομή Α΄: 

    Έναρξη: Εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεωφόροι και οδοί Αλεξάνδρας − Ζαχάρωφ − Μεσογείων − Φειδιππίδου − Μιχαλακοπούλου − Σπύρου Μερκούρη − Βρυάξιδος − Υμηττού − Ηλ. Ηλιού − Α. Φραντζή − Λ. Συγγρού − Χαμοστέρνας − Πειραιώς − Ιερά Οδός − Κωνσταντινουπόλεως − Αχιλλέως − πλατεία Καραϊσκάκη − Καρόλου − Μάρνη − 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερομένων λεωφόρων−οδών) και Τέλος: Στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος».

  2. Διαδρομή Β΄: 

    Έναρξη: Από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελ.Βενιζέλος» και Τέλος: Εντός του δακτυλίου, που σχηματίζουν οι λεω φόροι και οδοί Αλεξάνδρας − Ζαχάρωφ − Μεσογείων − Φειδιππίδου − Μιχαλακοπούλου − Σπύρου Μερκούρη − Βρυάξιδος − Υμηττού − Ηλ. Ηλιού − Α. Φραντζή − Λ. Συγγρού − Χαμοστέρνας − Πειραιώς − Ιερά Οδός − Κωνσταντινουπόλεως − Αχιλλέως − πλατεία Καραϊσκάκη − Καρόλου − Μάρνη − 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) – Αλεξάνδρας. (συμπεριλαμβανομένων και των αναφερομένων λεωφόρων−οδών)

Παράλληλα καθορίζεται το τιμολόγιο κομίστρου στο ποσό των 38 € για όλο το 24ωρο για διαδρομές που εκτελούνται από Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα – ΤΑΞΙ με σημείο έναρξης τον Κρατικό Αερολιμένα Καβάλας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και τέλος οποιοδήποτε σημείο της Δ.Ε. Καβάλας που περικλείεται εντός της περιοχής που οριοθετείται από το τέρμα της οδού Νυρεμβέργης (Δημοτικά Κοιμητήρια), το τέρμα της οδού Τενέδου, την Περιμετρική οδό, το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο και την Ιερά Μονή του «ΑΓΙΟΥ ΣΙΛΑ» και αντίστροφα.