Δεν έχουν μπει ακόμα τίτλοι τέλους στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Γεωργιάδη- Λαζόπουλου. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, το πρωί της Τετάρτης, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε στον χαρακτηρισμό «κοτούλα» που του απήθυνε ο κ. Λαζόπουλος. 

Σημείωση!

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο κ. Λαζόπουλος αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «κοτούλα» όταν αναφέρθηκε στην επίσκεψη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο θέατρο Βέμπο.

Ο κ. Λαζόπουλος εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον κ. Γεωργιάδη και ανέφερε χαρακτηριστικά:

Οι άνθρωποι που έχουν γαλουχηθεί από τη χούντα έχουν μάθει να μπουκάρουν παντού, όπως μπούκαραν τα τανκς στο Πολυτεχνείο ή με τον τρόπο που εισέβαλαν οι δεσμοφύλακες τότε στα κελιά 

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αντιθέτως, δεν είδα τον Άδωνι να μπουκάρει σε κανένα δελτίο ειδήσεων –εκεί είναι κοτούλα–, γιατί να το κάνει στη δική μου εκπομπή; Δεν θα τους κάνω τη χάρη, όμως. Ούτε στον Άδωνι ούτε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους».

Μετά τα σχόλια του κ. Λαζόπουλου ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έγραψε στο twitter: «Κοτούλα είμαι εγώ που πήγα και δεν μου έδωσε τον λόγο και όχι αυτός που φοβήθηκε τον διάλογο; Πώς γίνεται αυτό;».