Συνάντηση με τους αντιδημάρχους του δήμου Αριστοτέλη Αργύρη Τσακνή και Χαράλαμπο Λαζαρίδη, παρουσία και του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Αρναίας Γιώργου Διαμαντούδη, είχαν οι μεταλλωρύχοι στη Χαλκιδική μετά το συμβολικό αποκλεισμό του πρώην δημαρχείου Αρναίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διακοπή των εργασιών σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

Όπως δήλωσε ο ο πρόεδρος του σωματείου εργατοτεχνιτών στα μεταλλεία Γιώργος Χατζής, “Οι μεταλλωρύχοι έθεσαν τα αιτήματά τους στους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι θα συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο”.

Ο κ. Χατζής ευχαρίστησε επίσης τους δημοτικούς υπαλλήλους για την αυτόβουλη αποχώρησή τους από το κτήριο, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμβολική διαμαρτυρία.

Οι μεταλλωρύχοι θα λύσουν σε λίγο τον αποκλεισμό του παλιού δημαρχείου και θα μεταβούν στην Ολυμπιάδα για να συμπαρασταθούν σε συναδέλφους τους που εξακολουθούν να παραμένουν κλεισμένοι μέσα στις στοές.

Για το πρωί της Πέμπτης οι μεταλλωρύχοι έχουν προγραμματίσει συγκεντρώσεις στις διασταυρώσεις Στρατωνίου – Ιερισσού και Γοματίου – Πλανών.