Σήμερα είναι του Αγίου Βαλεντίνου. Αν, λοιπόν, σήμερα είσαι μόνη μπορεί στο μυαλό σου να γυρνούν τα παλιά και να αναπολείς την σχέση που είχες και χάλασε. Πριν, όμως, πάρεις την μεγάλη απόφαση και τηλεφωνήσεις ή στείλεις μεταμεσονύκτια κυρίως μηνύματα στον πρώην σου σκέψου καλά τι πας να κάνεις. Εμείς, βρήκαμε όλα όσα δεν υπάρχει λόγος να πεις στον πρώην σου (ειδικά αν χωρίσατε με άσχημο τρόπο) και σου τα παρουσιάζουμε.
prwhn-ipop.gr

Ποιες είναι οι φράσεις που δεν υπάρχει λόγος να πεις στον πρώην σου;

  1. Μου λείπεις πολύ: Πριν πεις αυτή την φράση που θα φανερώσει τα αληθινά σου συναισθήματα αλλά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην ζωή σου σκέψου το καλά. Και πίστεψε μας είναι καλύτερα να δεις ταινίες ή να βγεις έξω με την κολλητή σου ή με φίλους γενικότερα από το να πέσεις στα πατώματα να βάλεις τα κλάματα και να αρχίσεις τα μου λείπεις.
  2. Σε αγαπάω ακόμη: Οκ, κατανοούμε ότι αυτή είναι μια μεγάλη κουβέντα που για να την σκέφτεσαι σημαίνει πως την νιώθεις. Αλλά, αν αυτό το σκεφτείς μετά τα πρώτα σφηνάκια και ειδικά σε περασμένη ώρα καλύτερα να μην την ξεστομίσεις γιατί θα πιστέψει ότι μιλάει το αλκοόλ και όχι εσύ.
    love-ipop.gr
  3. Γιατί με άφησες; Αυτή είναι στο μυαλό σου μια μεγάλη και άλυτη απορία. Μήπως, όμως, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις ανοιχτά αυτή σου την απορία; Έχεις μεγάλη ανάγκη να μάθεις την αλήθεια αλλά ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, ειδικά η κατάλληλη ημέρα.
  4. Μπορώ να σε δω για λίγο: Και να βρεθείτε τι θα καταλάβεις; Μπορεί ο άνθρωπος να μην έχει κάτι κανονισμένο για σήμερα οπότε μπορεί να σε δει απλά γι΄αυτόν τον λόγο και να πληγωθείς για ακόμα μια φορά όταν θα αποχαιρετιστείτε.
  5. Που είσαι; Μάλλον έχεις ξεχάσει κάτι πολύ βασικό! Έχει πάψει πια να είναι το αγόρι σου οπότε, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ρωτάς που είναι και τι κάνει. Τελειώσατε, πάρε το απόφαση και απλά προχώρησε την ζωή σου.
Συμβουλή!

Από το να κάθεσαι και να ασχολείσαι με τον πρώην σου τέτοια μέρα δεν είναι καλύτερα να βγεις μια βόλτα. Ξέρεις πόσοι μόνοι άντρες είναι έξω τέτοια ημέρα και ψάχνουν για σύντροφο;