Πολλά και μεγάλα ονόματα του Hollywood αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις του κατά του D.Trump και έτσι έφτιαξαν ένα video στο οποίο ζητούν στους πολίτες να μην τον ψηφίσουν. Η πιο ιδιαίτερη μάλιστα στιγμή του video είναι πως υπόσχονται γυμνή σκηνή του Mark Ruffalo σε περίπτωση που η χώρα γλιτώσει από τον μεγιστάνα.

Ποιοι συμμετέχουν στο video;

Μεταξύ των κορυφαίων ονομάτων βρίσκονται η Scarlett Johansson, ο Mark Ruffalo, ο Taran Killam, η Julianne Moore, ο Keegan-Michael Key, ο Don Cheadle, ο James Franco, ο Jesse Williams, η Cobie Smulders και ο Matt McGory.

Ποιο είναι το σύνθημα της πρωτότυπης «εκστρατείας κατά του Trump»;

Το «Save the Day». Στο video δεν ακούγεται το όνομα του μεγιστάνα, αλλά η περιγραφή των αστέρων σε κάνει να καταλάβεις πως σίγουρα μιλούν γι΄αυτόν.

Όπως τονίζουν όλοι τους ο υποψήφιος είναι «δειλός, ρατσιστής αλλά και υβριστής που θα προκαλέσει μόνιμες βλάβες στον αμερικανικό κοινωνικό ιστό».

Όσοι μιλούν στο video προσπαθούν να εξηγήσουν ότι η ψήφος στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου είναι πολύ σημαντική και μάλιστα σε περίπτωση που η χώρα γλιτώσει από τον Trump υπόσχονται ακόμα και πως ο Mark Ruffalo στην επόμενη ταινία του θα εμφανιστεί γυμνός.