Άστατο θα είναι το σκηνικό του καιρού και σήμερα, Τρίτη, σ’ όλη την χώρα, ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές η κατάσταση θα είναι βελτιωμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί περί τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Πιο αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς .Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα εμφανιστούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στη δυτική και πιθανόν στην κεντρικό Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς. Στη δυτική μακεδόνιο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο θα εμφανιστούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο ,την Ήπειρο και στα υπόλοιπα ορεινά. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμού χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ηπειρωτικά ορεινή το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα βόρεια 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς.